Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 2 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Magic Mike in het echt: de Chippendales komen na vijf jaar weer naar Nederland

Deze week kwam het nieuws naar buiten dat Channing Tatum en Zoë Kravitz gaan trouwen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar dit betekent wel dat we onze stiekeme dromen over Magic Mike nu definitief moeten opgeven. Maar niet getreurd, want de échte Magic Mikes komen weer naar Nederland. We hebben het natuurlijk over de Chippendales.

Als je op zoek bent naar een broeierig uitje met de meiden, dan ben je bij deze mannen aan het juiste adres.

De Chippendales komen naar Nederland

Goed nieuws, dames! In december trekken de Chippendales twee weken door Nederland met een nieuwe show. Dit betekent dus niet dat je lang moet wachten op de show, maar juist dat je over een maandje al bij een van de Chippendales op de stoel kan zitten.

De laatste keer dat de sexy dansers zich in ons land bevonden, was in 2018. Na vijf jaar zijn ze nu weer terug om ons opnieuw omver te blazen. Iets in ons zegt dat dit een december to remember wordt …

Get Naughty 

Met hun nieuwe show, genaamd ‘Get Naughty’, trekken de mannelijke entertainers heel Nederland door. Onder andere Amsterdam, Venlo, Apeldoorn, Groningen, Assen, Utrecht en Schiedam staan op het programma. Kaartjes beginnen vanaf €49,75 en bestel je hier.

De Chippen-watte?

Mocht je niet bekend zijn met de Chippendales, dan hier wat achtergrondinformatie. Chippendales is een rondreizende dansgroep die vooral bekend staat om zijn mannelijke striptease-optredens en om het kenmerkende kostuum van de dansers, bestaande uit een strikje, kraagje en manchetten van het overhemd, gedragen op een verder ontbloot bovenlichaam. Toch zijn er vandaag de dag veel meer kostuums die in de show voorkomen – denk hierbij aan alle kostuums die je ook bij mannelijke strippers verwacht.

Met de term ‘stripper’ doen we de mannelijke artiesten tekort, want vandaag de dag komt er ook een flink staaltje acrobatiek bij de shows van de Chippendales kijken.