Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Gezondheid 7 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de 3 lekkerste cocktailrecepten voor jou op een rij

Ben jij de klassieke Gin tonic, Mojito of Moscow Mule zat? Of wil jij iedereen verrassen met een nieuw recept, of zijn cocktails op het terras gewoon net iets te duur? Geen probleem! Zet je shaker alvast klaar want wij hebben de lekkerste cocktailrecepten voor jou verzameld. Pas wel op, want hierna wil je niks anders meer drinken!

Met deze drie cocktails blaas jij iedereen omver.

Cocktailrecepten

Op de redactie van Beautify zijn wij gek op cocktails. Maar wie is dat nou niet? We hebben de drie lekkerste en vernieuwende cocktailrecpeten voor jou op een rijtje gezet.

White chocolate pornstar martini

Bij de naam alleen al loopt het water je in de mond. Als een echte pornstar fan moet jij deze variant zeker proberen. Maar wat heb je nou nodig en hoe maak je deze heerlijke cocktail? Doe als eerst een handje ijsklontjes in de shaker, voeg hier vervolgens 30 milliliter Licor 43 aan toe, 30 milliliter Mozart White chocolate, 150 milliliter passievrucht sap en shaken maar! Schenk het in een mooi glas en top af met geraspte witte chocolade. Good to know: dit recept is voor één persoon.

TikTokker Nina Houston deelt het recept op haar kanaal. Bekijk de video hieronder:

@ninahouston_

The best cocktail ever 🫣😋 TikTok I’m over 18 #fakebody #foryou #whitechocolate #drink

♬ On the Low – Burna Boy

Easy peasy lemon squeezy

Beter bekent als de Gin Fizz maar ooh zo lekker en makkelijk om te maken. Ook handig voor als je geen shaker in huis hebt, dus ideaal voor op vakantie bijvoorbeeld. Begin met het maken van suger syrup. Dit kun je makkelijk zelf maken door een glas water op het vuur te zetten en met 2 glazen suiker al roerend op te laten lossen. Doe dan 25 milliliter citroensap, 10 milliliter suger syrup en 50 milliliter gin in een glas en vul aan met 100 milliliter bruiswater. Garneer met een schijfje citroen en enjoy!

Last but not least

De golden lady. Een persoonlijke favoriet. Hoewel het erg verleidelijk is, drink er niet te veel want deze cocktail is een bommetje. Voor deze cocktail is weer een shaker nodig en een handje ijsklontjes. Dan nu de geheime ingrediënten voor twee cocktails: 45 milliliter Limoncello, 25 milliliter Licor 43, 15 milliliter suikerwater, 30 milliliter limoensap, 30 milliliter room en shaken maar. Top af met een schijfje limoen en its ready to drink!

Dus heb jij de volgende cocktailavond al gepland?

Dit wil je proberen: de Pornstar martini cheesecake