Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 22 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Delphine ligt onder vuur door racistische uitspraak in Temptation Island

De relatie tussen Delphine en Bert is officieel over en dat betekent dat ze zich op iemand anders kan richten. In de tiende aflevering is te zien hoe ze steeds closer wordt met Joop. Maar nu ligt Delphine onder vuur door een opmerking die zij maakte tijdens deze aflevering.

Spoiler alert!

Delphine en Joop

Delphine had niet verwacht dat zij voor Joop zou vallen. Toch wordt de band tussen haar en Joop steeds sterker en wordt er steeds meer geflirt. De reden waarom Delphine dacht dat ze niet op Joop zou vallen? ‘Zijn kleur’.

Het begon allemaal met een vraag van Joop. Hij gebruikt het n-woord en vraagt vervolgens aan Delphine of zij ooit met een man van kleur heeft gezoend. Nadat ze ongemakkelijk wegkijkt vraagt ze naar het formaat van zijn penis, ‘is het waar wat ze zeggen?’ Voor de biecht-camera neemt Delphine het nog een stapje verder: “Ze zeggen: once you go black, you never go back. Ja, ik weet het niet. Ik moet het proberen, zeker?”

Omdat de band tussen de twee steeds sterker wordt, gaan ze samen op date. Aan de biecht-camera vertelt Delphine:“Voordat ik hierheen kwam, dacht ik: met een donkere ga ik sowieso niet op date. Sowieso niet. Maar als je hierheen komt en je ziet dan Joop en die is superspontaan en aardig. Dan vind ik dat kleur… Of hoe zeg je dat? Dat kleur niet uitmaakt.”

Op Twitter reageren kijkers terecht compleet verbaasd op de uitspraken van Delphine.

Lees ook over de andere kandidaten van Temptation Island, maar let op spoiler alert!

Het Temptation Island-drama houdt niet op: nóg meer onthullingen