Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 23 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Donny Roelvink geeft een update over zijn teelbalkanker: ‘Rechtdoor is de enige manier’

Het is een heftige periode voor Donny Roelvink. De realityster heeft namelijk net zijn zware avontuur bij Special Forces VIPS overwonnen, waar hij enorm trots op mag zijn, maar nu heeft hij alweer met hetvolgende te maken. Vorige week kwam namelijk het vervelende nieuws naar buiten dat hij teelbalkanker heeft. Gelukkig is er daarna snel actie ondernomen en is hij binnen 24 uur onder het mes gegaan. En dat gebeurde allemaal één dag voor zijn verjaardag..

Hij vertelt nu hoe het met hem gaat.

Donny Roelvink geeft een update over zijn teelbalkanker

Gelukkig is Donny inmiddels weer ‘schoon’ en had hij geen uitzaaiingen. Toch moeten ze het natuurlijk de aankomende tijd nog goed in de gaten houden. RTL Boulevard sprak hem om te vragen hoe het nu met hem gaat: “Het gekke met dit soort dingen is dat ik me heel goed voel. Alleen zat er iets in me dat niet goed was. Dat is nu weggehaald. Alles wat er omheen had kunnen gebeuren, is positief. Geen uitzaaiingen, de operatie is goed gegaan, mijn bloed was goed, alles was goed. Nu is het afwachten hoe kwaadaardig de tumor was, dat hoor ik volgende week.” Er staan hem dus nog een hele spannende week te wachten.

Positief blijven

Donny heeft de afgelopen tijd ook heel veel steun gehad, wat hem heel goed heeft gedaan. “Van mensen om me heen heb ik vernomen dat het een goed behandelbare variant is. Dus: positief bekijken, het gaat gewoon door. Alleen met die instelling ga je het redden. Rechtdoor is de enige manier.” Gelukkig blijft de realityster altijd positief, wat we ook van hem gewend zijn. “Dit soort dingen zullen je uiteindelijk alleen maar sterker maken, dus ik ga er met een positieve blik naartoe werken.” En zo is het. Heel veel sterkte, Donny!

Leuk nieuws: De Verhulstjes komen terug met een nieuw seizoen!