Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Reality 23 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Om deze reden heeft Ellen uit Ex on the Beach spijt van haar deelname

Ellen is één van de acht originals uit het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Hoewel zij in het programma geen schaamte lijkt te hebben, bleek voordat de uitzendingen op tv kwamen al dat zij spijt heeft van haar deelname. Op Instagram legt ze uit waarom dat zo is.

“Er komt veel op me af.”

Spijt van deelname Ex on the Beach

Waarom Ellen spijt heeft van haar deelname, bleef een lange tijd onduidelijk. Toch gaat zij er nu eindelijk op in. “Zoals overal al bekend is gemaakt, heb ik spijt van mijn deelname”, deelt Ellen in haar Instagram story. Zij vertelt hierbij dat ze niet meer het meisje is dat ze toen was. “Ook voor mij komt er veel op me af.” Volgens Ellen zelf worden haar fouten elke keer onder haar neus gewreven.

Ellen Ex on the Beach spijt deelname
Instagram @ellenofficial_

Een wijze boodschap van Ellen

In haar Instagram story geeft Ellen ook aan dat zij haar best doet om haar lieve kant te tonen. Hierbij hoopt zij haar volgers een boodschap mee te geven. “Probeer niet te veel te oordelen over mensen zonder dat je ze echt kent en niet op basis van een programma, want het is en blijft tv. Het is ook voor mij een hele rollercoaster behind the social media, maar ik doe mijn best”, aldus de realityster.

Oprecht en lief persoon

De eerste twee afleveringen van Ex on the Beach zijn inmiddels uitgezonden. In de afleveringen konden we zien hoe zij een echte party animal uithangt en niet vies is van wat avontuurtjes onder de lakens. Over de eerste beelden van het spraakmakende seizoen deelt zij: “Zoals jullie in de afleveringen kunnen zien, ben ik speels, roep ik, huil ik, enz. Ik zal altijd reageren op basis van hoe ik dingen voel. Niet altijd juist, maar at least ben ik een oprecht persoon.”

Dat zij een oprecht en lief persoon is, probeert zij ook via TikTok nog even extra duidelijk te maken. Hier post ze een video met de tekst: “She is not perfect and made mistakes. But after everything she’s been trough, she still loves like she’s never been hurt.”

@ellenofficial__

❤️‍🩹🫶

♬ origineel geluid – Ellen🤍

EOTB-Esmee Ipema heeft een hele mooie verrassing voor haar boyfriend