Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 30 mei 2023
Leestijd: 3 minuten

Dit vinden Love Island-fans van de relatie van Cas Hooijer en Esmee Cox

Dat er een flinke Love Island herkoppeling heeft plaatsgevonden zal je vast niet zijn ontgaan. Zo werd het een tijdje geleden bekend dat voormalig Love Island-winnaar Cas Hooijer met een andere Love Island-winnares, Esmee Cox op date werd gespot. Even later bevestigen ze hun relatie op Instagram en staan hun social media-accounts vol met zoetsappige foto’s en video’s van de twee. Zo konden we in een TikTok-video zien hoe de tortelduifjes nu samen op vakantie naar Rome zijn! Natuurlijk stroomt heel social media vol met reacties over het kersverse koppel, maar ook Esmee haar ex-vriend Job Stevens heeft er wat over te zeggen.

Love Island-winnaars

Esmee Cox deed in 2021 mee aan Love Island. Zij verliet het programma samen met haar toenmalige boyfriend Job Stevens als winnend koppel. Niets leek het verliefde stelletje in de weg te staan. Maar een klein jaartje later kwam er toch een einde aan hen relatie. Job zijn gevoelens voor Esmee werden minder en de twee besluiten om uit elkaar te gaan. Ook de love story van het winnende koppel van Love Island 2022 blijkt minder mooi uit te pakken dan gedacht. Cas Hooijer verliet het programma met de Vlaamse Jotti Verbruggen, maar hij zou niet trouw zou zijn geweest.

Cas Hooijer en Esmee Cox

Na de break-up van Jotti en Cas, werd het al vrij snel bekend dat Cas en Esmee elkaar wel zagen zitten. Na meerdere keren op date te zijn gespot, maakten de tortelduifjes hun relatie twee weken geleden Insta-official. Dat de twee nu helemaal op een roze wolk zitten samen, valt dan ook niet te missen. Op Instagram delen zij de ene na de andere verliefde foto in hun story. Ook op TikTok delen zij verliefde filmpjes van hun vakantie in Rome. We mean: cute right? Toch denkt menig Love Island-kijker daar anders over en heeft ook Job, de ex van Esmee, hier iets over te zeggen.

Job Stevens over relatie Esmee en Cas

In de meest recente aflevering van Realitea is Job Stevens te gast. Presentator Fawry is dan ook razend benieuwd naar wat hij van de relatie tussen Cas en Esmee vindt. Esmee zag Job echt als de vader van haar kinderen. De breuk kwam voor haar dan ook extra hard binnen. Toch deelt Job dat de twee elkaar na de break-up nog vaak hebben gezien. ”We hebben veel dezelfde vrienden en zijn vaak met elkaar op feestjes, dat gaat gewoon super goed.”

Maar Job heeft wel een mening over Esmee haar nieuwe lover. ”Ik wil niet zeggen dat het mij helemaal niks doet, maar het doet mij vrij weinig. Esmee en ik hebben altijd tegen elkaar gezegd: ‘We houden nog van elkaar en gunnen elkaar alles. Als jij met iemand gelukkig bent en je hebt een relatie dan accepteren we dat beide.” Als Fawry specifiek vraagt wat Job van Cas vindt antwoordt hij: ”Ja een aardige gozer. Ik ben de laatste die moet oordelen over hun relatie, maar ik vind het wel een heel ander type dan mij. Ik weet niet precies hoe hij is, maar hij is heel anders dan ik.”

Reacties op social media

De reacties onder de foto’s en video’s van het stel zijn wisselend. Zo is er in de reacties veel te lezen dat mensen ‘deze relatie niet zagen aankomen.’ Ook staan de comments vol met: ”Ik vraag me zo af of zij hem echt vertrouwt na wat hij Jotti toen had aangedaan” en ”Hoop dat Cas deze keer loyaal kan blijven.” Andere, meer positieve reacties zijn: ”Nouuuu ik vind jullie lief samen!!” en ”Ik vind jullie wel echt bij elkaar passen.”

Whut? Dit is het bizarre slaapschema waar Love Island kandidaten zich aan moeten houden