Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 27 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Esmee Cox vertelt alles over stiekeme seks tijdens de opname van Love Island

Esmee Cox won in 2021 samen met Job Stevens het programma Love Island. Ze verlieten het programma smoorverliefd, maar hun relatie eindigde helaas. Nu vingen wij laatst op dat Esmee weer aan het daten zou zijn en wel met een hele bekende naam.. namelijk met Cas, de winnaar van vorig seizoen. Esmee onthult heel veel in Realitea en ook over seksuele avonturen tijdens het programma.

Het liefdesleven van Esmee Cox

Esmee deelt in de aflevering van Realitea aan Fawry dat ze lang liefdesverdriet heeft gehad. “Inmiddels zijn Job en ik gewoon vrienden. Ik zal altijd van hem blijven houden. Ik ben wie ik nu ben omdat ik hem ben tegengekomen in mijn leven. Maar ik heb het stukje wel afgesloten. Jij wil mij niet meer, dus ga ik ook door.” Als Fawry de reaityster vraagt of zij nu aan het daten is, vertelt Esmee: “Het is nog pril. Je wilt niet meteen dat er een ding van gemaakt wordt. Als je een keer een leuke date hebt gehad is het meteen ‘die zijn samen’, maar ik doe gewoon lekker mijn ding.” Natuurlijk had Fawry, net als wij de geruchten over Cas al opgevangen. Als hij vraagt naar deze hottie begint Esmee te blozen en zegt zij: ”Ik ga helemaal niks meer zeggen.”

Wij weten genoeg..

Onuitgezonden seks in Love island

Esmee onthult ook meer over de opnames van Love Island. Zij werd tijdens de opnames de hele dag gevolgd door de camera’s. “Je hebt zelfs op de wc en in de douche camera’s hangen. Dan zat ik daar op de wc zo van ‘hai’, omdat je weet dat er vijftien mensen mee aan het kijken zijn.” De Realityster Kitty Mager uit Big Brother reageert hierop: “Ik weet dat het er alleen maar hing voor het moment dat… ze keken niet als je alleen naar het toilet ging.” Volgens Kitty hingen de camera’s daar meer voor als je met z’n tweeën de wc of douche in gaat.

Terwijl er overal camera’s hangen, wordt er vrijwel nooit gesekst in Love Island. “Het blijkt dat daar wel gewoon seks is, maar in mijn seizoen is er geen seks geweest”, vertelt Cox. “Ik heb wel gehoord dat er in het laatste seizoen wél seks is geweest dat niet is uitgezonden.” Helaas deelt Esmee niet alle juice, want om wie dit gaat houdt zij liever voor zich.

Weten wie je soulmate is? De ‘Moon Phase’-test gaat viral op TikTok