Renée
Renée Life 15 jul 2019
Leestijd: 3 minuten

De hel breekt los! Elodie heeft niet in de koffer van Jamecia geplast maar van iemand anders

Ja meiden, gisteravond was het weer tijd voor Ex On The Beach All Stars aflevering 9. We schreven al dat het een pittige aflevering zou worden, want Elodie plast in de koffer van Jamecia. Hoog tijd om je bij te praten.

Nu Harrie’s taak als vibrator in de villa is volbracht, is het tijd om naar Ex On The Beach All Stars aflevering 9 te kijken. Geeft Elodie Harrie nog een kans? Is Lisa nog steeds psycho? Probeert Silvester een move te maken bij Sharon?

Wat er gebeurt in Ex On The Beach All Stars aflevering 9

De aflevering begint zoals je ‘m wil beginnen: met een nieuwe ex. Niemand minder dan Fleur, de ex van Roy én Wayne spoelt niet aan, maar arriveert in stijl op de piratenboot waar de All Stars zich op bevinden. Ze komt vooral voor Wayne – snappen we – maar ze lijkt ook nog een zwak voor Roy te hebben. Zou Roy eindelijk een keer scoren na negen afleveringen?

Ondertussen zijn Sharon en Silvester nog steeds op hun terror date, terwijl de rest op de partyboot zit. Ze weigert om op die vieze pot naar de wc te gaan, dus als ze moet plassen hangt ze over de railing heen. We houden van Sharon.

Elodie neemt wraak

Zodra Elodie een bakkie te veel op heeft komt HET moment. Wraak. Want wat Jamecia deed was echt niet cool en Elodie laat het er zeker niet bij zitten. Wanneer ze zichzelf genoeg moed in heeft gedronken biecht ze bij de meiden op wat ze gaat doen. En ja hoor, daar gaat ze.

Terwijl Renan zich tussen de benen van Jamecia bevindt, komt er iets anders tussen de benen van Elodie vandaan. Oh. No. She. Didn’t. Jamecia pakt Elodie bij haar keel en wat er daarna gebeurt kun je natuurlijk zelf wel invullen. Vraagt niemand zich hier af waarom Harrie niet onder vuur ligt in plaats van dat die meiden elkaar aanvallen? Hij is toch de el-uu-el in kwestie?

OMG. Het wordt nog erger. HET IS NIET DE KOFFER VAN JAMECIA. Het is de koffer van Lisa. Oh nee, dit gaat echt niet goed komen. Team Yasmine is er als eerste bij om te laten zien wie hier in de villa echt loco is. Elodie gaat eraan. Geloof ons, er is nog nooit zóveel agressie in de villa geweest.

De volgende dag

Een nieuwe ochtend breekt aan in Ex On The Beach All Stars aflevering 9 en uiteraard is er weer alles op alles gezet om met een zieke kater wakker te worden. Fleur en Roy kregen ‘m niet meer omhoog en Elodie heeft ruzie met iedereen in de villa.

Mood:
Ex On The Beach All Stars aflevering 9

Er arriveert nog een ex

Het is helaas niet Megan ‘snap je’ Desaever, maar de 22-jarige Tessa, die het zowel met Elias als Silvester heeft gedaan. Waarschijnlijk ben je nu net zo in de war als wij. Ze komt voor Silvester. Eens zien wie van de mannen nu echt het cirkeltje rond gaat maken.

Tessa krijgt van de Tablet of Terror te horen dat ze met Andrea op date moet en ze zegt dat ze blij is. “Die jongen is totaal niet mijn type. Ik zou hem nog van mijn hond aftrappen.” Lol, deze meid.

De avond wordt in stijl afgesloten

Fleur ruilt Roy in voor Bülent (weet je nog wie dat is?), Tessa zoekt de gezelligheid bij Harrie op en Andrea gaat verder met psychologisch pene….. bij Rowan. De avond wordt weer ouderwets in stijl afgesloten.

Klik hier om de aflevering te bekijken.

Meer Ex On The Beach: