Demi Rutten
Demi Rutten Life 17 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Slecht nieuws: de opnames van Ex On The Beach UK zijn wéér uitgesteld

Hoewel we voorlopig genoeg hebben aan onze eigen versie van Ex On The Beach en het nieuwe seizoen van Love Island dat volgende week begint (de deelnemers zijn net bekend gemaakt), houden we ook van alle UK versies. Helaas hebben we slecht nieuws, want de opnames van de UK versie van Ex On The Beach zijn wéér uitgesteld. Wij praten je bij.

Dat wordt nog langer wachten op al die leuke Britse singles en exen….

De opnames van Ex On The Beach UK zijn uitgesteld

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er een virus de wereld rondgaat waardoor mensen in lockdowns moeten (goh, echt?). Dit maakt het voor onze favoriete reality-tv programma’s niet makkelijk om nieuwe seizoenen op te nemen. Hier heeft ook Ex On The Beach Uk op het moment last van.

De opnames voor het nieuwe seizoen zouden plaatsvinden in Colombia, maar Zuid-Amerika heeft op het moment nog steeds code rood omtrent het coronavirus. Hierdoor wordt er naartoe reizen heel moeilijk. De makers van EOTB hebben daardoor de opnames wéér uit moeten stellen.

Andere locatie

Gelukkig blijven ze niet bij de pakken neerzitten, want de makers zijn opzoek naar andere locaties om het programma op te nemen. Zo wordt gekeken naar Portugal, Australië en IJsland.

De opnames hadden al in volle gang moeten zijn, maar het ziet er dus naar uit dat ze voorlopig nog niet kunnen beginnen. Wat dit betekend voor de uitzenddata van dit seizoen, is nog niet bekend.

Gelukkig komen we niks te kort aan juicy reality-tv. Zo is EOTB:DD natuurlijk elke zondag te zien, vanaf maandag 24 mei begint het nieuwe seizoen van Love Island én vanaf 24 juni is een nieuw seizoen The Bachelor te zien. Poh, we worden weer goed verwend met al dit kijkmateriaal!

Heb jij net zo veel zin in al deze series als wij? 😉

Lees ook: Heftig! Deze Ex On The Beach: Double Dutch-deelnemer is naar huis gestuurd- en wij zagen het niet aankomen