Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 10 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Famke Louise deelt groot nieuws: ‘Na twee jaar kan ik weer doen wat ik het liefste doe’

Famke Louise is de laatste tijd enorm druk en we spotten haar dan ook meerdere keren op televisie. Zo deed ze afgelopen seizoen mee aan De Verraders, ze werd gevuurd in The Roast van Famke Louise en binnenkort is ze te zien in het nieuwe seizoen van Hunted VIPS. En dat is nog niet alles, want na twee jaar komt de zangeres eindelijk weer met nieuwe muziek!

Ze is er maar druk mee.

Famke Louise is eindelijk weer terug met nieuwe muziek

Door alle drukte had de zangeres niet veel tijd over om muziek te maken. En dat terwijl ze dat het allerliefste doet. Toch heeft ze hier de afgelopen tijd meer tijd voor gemaakt, want deze week komt ze na twee jaar eindelijk weer met haar eigen muziek. Dit nieuws deelt Famke Louise op Instagram. “Eindelijk! Na twee jaar kan ik weer doen wat ik het liefste doe en dat is MUZIEK MAKEN!”, schrijft ze bij de post. Ook horen we alvast een stukje van het nummer die ze vrijdag uitbrengt én laat ze weten dat ze heeft getekend bij ROQ ‘N Rolla Music.

“De zwangerschap en natuurlijk het eerste jaar met onze baby zijn intensieve periodes geweest. Nu heb ik meer tijd en ruimte gevonden om op te pakken waar mijn hart sneller van gaat kloppen”, deelt Famke Louise. “Het was een pittig proces om na zwangerschap terug te gaan naar mijn kern en mijn gevoel te volgen. Ik ben en blijf Famke Louise, maar dan weer een stuk volwassener en natuurlijk als moeder”, vertelt ze verder.

Inspireren met nieuwe muziek

Met haar nieuwe muziek wilt Famke Louise een mooie boodschap overbrengen. “Met mijn muziek en verhaal wil ik anderen inspireren en motiveren om hoe dan ook, in welke situatie je ook zit, nooit je dromen aan je voorbij te laten gaan”, legt ze uit. Als laatste vertelt ze wanneer we de nieuwe muziek van de zangeres kunnen verwachten: “VRIJDAG NIEUWE MUZIEK🍾🥂”. Whoop whooop!

De jongste dochter van Maxime Meiland zit nu al aan de ‘wijn’