Audrey Garot
Audrey Garot Reality 11 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

YAY! Het programma Make Up Your Mind komt met een derde seizoen

In Make Up Your Mind worden 25 bekende Nederlanders omgetoverd tot méga knappe drag queens. Fans van het programma hoeven niet héél lang meer te wachten, want binnenkort is het weer zover! RTL heeft namelijk aangekondigd dat er een derde seizoen komt van het goedlopende programma.

En je kan nog bij de opnames zijn!

Make Up Your Mind komt met een derde seizoen

In het programma kleden elke week vijf bekende Nederlandse mannen (en soms ook vrouwen) zich om tot professionele drag queens. En dat allemaal inclusief de geweldige kleding, hoge hakken, kleurrijke pruiken én ze moeten een hele performance houden voor de jury.

Vervolgens is het dus aan de panelleden van Make Up Your Mind. De twee teams moeten onder leiding van Nikkie de Jager en Fred van Leer raden welke BN’er er nou voor zich staat. Beiden hebben iedere week een speciale gast die hen helpt met het raden van de Drag Queen. Ook Carlo Boszhard zal dit seizoen weer van de partij zijn om het programma te presenteren, net zoals bij de vorige seizoenen. De partner van Carlo, Herald Adolfs, is de bedenker van dit programma. Leuk toch?!

De opnames

Helaas is het nog niet bekend wanneer wij het derde seizoen op de buis kunnen verwachten. Wel denken we dat we niet zo héél lang meer hoeven te wachten, aangezien de opnames van Make Up Your Mind deze maand nog plaatsvinden! En we hebben goed nieuws voor de fans van het programma: je kan je namelijk nog opgeven om bij deze opnames te zijn. Je kan je hier aanmelden.

Vorig jaar stonden Freek Bartels, Dan Karaty, Jamai Loman, Soy Kroon en Juvat Westendorp in de finale van Make Up Your Mind. Uiteindelijk was het Soy Kroon (die dit seizoen meedoet aan Wie is de Mol?) die ervandoor ging met de winst. We zijn benieuwd wie er dit jaar weer meedoen!

Zó bracht Valerio zijn vrije tijd door tijdens de opnames van Echte Meisjes In De Jungle