Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 16 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Fan van spannende series? Dan tippen wij de Videoland-serie ‘Sleepers’

Je bent fan van Nederlandse series of je bent het niet, maar soms zitten er van die pareltjes tussen die je eigenlijk niet slecht kunt vinden. Denk maar aan Mocro Maffia of Undercover. Videoland komt nu met een nieuwe serie genaamd Sleepers en als jij van spannende en ietwat duistere series houdt dan is dit er echt eentje voor jou.

Kijktip voor ‘t weekend!

Sleepers

Deze dramaserie vertelt het snoeiharde, fictieve verhaal van corrupte agent Martin (Robert de Hoog) die manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Terwijl zijn beste vriend Willem (Teun Kuilboer) en nieuwkomer Dwight (Julmar Simons a.k.a. Rapper Adje) Martin steeds meer naar de onderwereld trekken, moet Martin een masker ophouden bij zijn vrouw Noura Oudkerk (Maryam Hassouni) die zelf een vakkundige rechercheur is bij interne zaken van de Utrechtse politie. Martin wordt steeds meer naar de onderwereld getrokken, terwijl zijn vrouw dit niet doorheeft. Hoe houdt hij alles geheim én beschermt hij zijn gezin?

Bekijk de trailer van Sleepers hier:

‘Sleepers’ is geïnspireerd op het gerucht dat criminele organisaties jonge mensen naar de politieschool stuurden, om zo bij de politie te infiltreren. Genoeg spanning, al zeggen wij zo.

De dramaserie is staat al een week op Videoland, dus je kunt de serie nu gaan bingen.

Ben jij iemand die op het laatst afzegt? Dan heb je een duistere persoonlijkheid, zo blijkt!