Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Films & Series 1 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Kijkers van Outer Banks spotten bizar veel fouten in seizoen 3

Sinds afgelopen donderdag kunnen we eindelijk genieten van het nieuwe seizoen van de Netflix-serie Outer Banks. Maar de fans blijven kritisch en ontdekken meteen een mega fout in seizoen drie die al snel rondging op TikTok.

Het nieuwe seizoen

Aan het einde van het tweede seizoen van Outer Banks was te zien hoe de vriendengroep genaamd ‘Pogues’ op een onbewoond eiland belandden. Als al hun familie en vrienden niks van de Pogues te horen krijgen, worden zij als vermist opgegeven. Want wat is er nou met de vriendengroep gebeurd? Om hierachter te komen zul je toch echt het nieuwe seizoen moeten kijken, de oplettende kijker heeft zelfs al een enorme montagefout gespot. En niet één.. maar een aantal.

Montagefout

Een fan van de serie deelt op TikTok: “De Outer Banks-editors moeten ontslagen worden.” De editors hebben namelijk een enorme montagefout gemaakt, kijkers noemen het ook wel een ‘epic fail’. Deze epic fail is te zien op het moment als personage Kiara op de vlucht slaat en ze over een hek klimt. Op dit moment klimt actrice Madison Bailey niet zelf het hek over, maar doet een stuntman het werk voor haar en dit is niet bepaald onopvallend in beeld gebracht.

@marc.rizzo

Outer Banks editors need to be fired #stuntdoublesbelike #epicfail #obx #fyp #netflix #rafecameron #johnb #kiararafe

♬ Oh my god what is that – Funny memes

Nog meer fouten

Kiara is niet de enige waarvoor het lijkt alsof de makers van Outer Banks een willekeurig stuntpersonage hebben uitgekozen. Voor de kale Rafe Cameron is een stuntman met haar gekozen?! Daarnaast was dit niet de enige scène waarbij de stuntpersonages duidelijk in beeld waren, we mean, look at this:

@tryna.find.3mma.tho

The stunt doubles 💀 #obx #obxseason3 #stuntdoubles #fyp #viral #outerbanks

♬ Goofy sounds from Vayaii – Vayaii

Oke, één of twee foutjes met stuntpersonages.. shit happens zou je zeggen, maar de productie heeft meer slordigheidsfoutjes. Zo is er in een scène te zien hoe John B en JJ aan het zwemmen zijn maar hun kleding kurkdroog blijft? Ook is er een scène met het Volkwagenbusje waarvan de glazen gebroken zijn, maar in de volgende scène is er geen barstje te bekennen. Hmm, aardig wat foutjes dus.

@willpoultertwin

i mean i love obx but come on guys first rafes hairy stunt double now this 🥲🥲 #outerbanks

♬ EHHHHHHH EH EH EH – sk.Ninga

@fabienneoonk

Don’t watch this if you haven’t started S3 yet!! Spoiler alert ✨ #outerbanks #editingmistake #mistake #obx

♬ original sound – Fabienne Oonk

Huh? Er zat een montagefout in de laatste aflevering van Expeditie Robinson