Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 17 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze dame uit het huidige seizoen van De Bachelor doet mee aan de Miss Nederland-verkiezing

Twee afleveringen geleden van De Bachelor werd de 27-jarige Frederique naar huis gestuurd. Haar doel om het hart van De Bachelor te veroveren is helaas niet gelukt, maar dat houdt haar niet tegen om meer van zichzelf te laten zien. De dame richt zich nu namelijk op het winnen van het felbegeerde kroontje in de Miss Nederland-verkiezing.

En wel met een hele mooie reden.

Frederique

Als ex-topsportster is Frederique het gewend om alles uit zichzelf te halen. Haar achternaam De Vlam doet haar eer aan, want Frederique heeft een vurige persoonlijkheid. Veel mensen zijn geschrokken van haar pittige reactie toen ze naar huis werd gestuurd, maar nu richt ze zich op het positieve. In het dagelijks leven is ze data-analist bij een grote bank, maar nu slaat de beauty dus een hele andere richting in.

Bekendmaking

Op Instagram Stories maakt Frederique bekend dat ze mee gaat doen aan Miss-Nederland verkiezing. Zoals elke deelneemster die meedoet aan een missverkiezing, heeft ook Frederique een belangrijke boodschap. Dit is namelijk ‘Stand tall, be proud’. Een mooie boodschap waar meerdere (lange) dames zich mee kunnen identificeren.

In de video zegt Frederique: “Ik ben zelf altijd één van de langste geweest, maar dat is juist niet erg.” Met haar verhaal wil ze een voorbeeld zijn voor andere lange vrouwen, zelf heeft ze nooit een succesvolle lange vrouw als voorbeeld gehad. Daarom wil ze dat nu voor andere vrouwen zijn: “Het is juist mooi om lang te zijn, dat siert je. Be proud to be you“, zegt ze. Verder post ze ook nog een foto met Lysette, die we ook kennen uit De Bachelor.

De Bachelor en Miss-verkiezingen

Frederique is niet enige (oud) Bachelor-deelneemster die deze stap heeft gemaakt. Julia Sinning won niet alleen De Bachelor vorig jaar, maar werd ook nog gekroond tot Miss Nederland. We zijn benieuwd hoe ver Frederique het gaat schoppen en wensen haar in ieder geval heel veel succes!

Deze 16 vrouwen gaan het romantische liefdesavontuur aan in ‘De Bachelor’