Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 9 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

Ben jij vandaag geslaagd? Dat vier je met deze speciale lens op Snapchat

Vandaag is dé dag dat alle eindexamenleerlingen in Nederland horen of ze geslaagd zijn. Een spannende maar ook feestelijke dag voor velen. Om dit bijzondere moment te vieren heeft Snapchat samen met KPN een Lens ontwikkeld om op ludieke wijze dit feestelijke nieuws te delen met vrienden en familie.

Laat zien dat je geslaagd bent

Het is de eerste keer dat KPN een Lens voor Snapchat laat ontwikkelen en plaatst zichzelf hiermee in het hart van de doelgroep. Snap bereikt in Nederland ruim 90% van alle jongeren in de doelgroep van 13 tot 24 jaar én is leidend op het gebied van Augmented Reality.

“Je eindexamenuitslag krijgen is een bijzonder moment en onthoud je vaak voor de rest van je leven. Voor KPN een mooie kans om juist op dit moment interactie met de doelgroep op te zoeken. We weten dat de eindexamenuitslagen voor een flinke piek in activiteit op Snapchat zorgen. Wij zijn dan ook ontzettend enthousiast over de Snap Lens, waarmee geslaagden dat moment net iets specialer en feestelijker kunnen vastleggen,” aldus Angela Snijders, Communicatie Adviseur KPN.

snapchat geslaagd
Snapchat en KPN

Hoe de Lens werkt?

Simpel: open de Lens op Snapchat, maak een selfie, roep “Geslaagd!” (open je mond) en dan barst het feest letterlijk los met confetti, slingers, toeters en bellen. Snap en delen maar! De Lens is vanaf vandaag (9 juni) beschikbaar.

KPN Snapchat

Hoor jij vandaag of je geslaagd bent?! Dan wensen we jou heel veel succes. En denk maar zo: het komt sowieso goed met je.

5 dingen waar je pas achterkomt als je geslaagd bent