Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 29 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Goed nieuws – Ginny & Georgia krijgt officieel een derde seizoen

De opnames van seizoen 2 van Ginny & Georgia zijn nog niet zo heel lang geleden afgerond en we moeten het eindresultaat zelfs nog bewonderen. Maar.. goed nieuws! Netflix heeft namelijk het derde seizoen al bevestigd. Hoe leuk is dat?!

Ginny & Georgia

In de serie voelt de 15-jarige Ginny zich een stuk volwassener dan haar moeder Georgia. Op jonge leeftijd werd Georgia moeder en ze heeft echt moeten vechten in haar leven. Meer en meer blijkt dat Georgia een groot geheim heeft: ze is continu op de vlucht voor haar geschiedenis en uiteindelijk belandden ze in een klein dorpje in New England om daar een normaal leven op te bouwen. Voor Ginny en haar broertje is het starten in een nieuwe plaats én het leven met hun bijzondere moeder een grote opgave. En daarbij zal moeder Georgia er écht alles aan doen om haar gezin te beschermen.

Ginny & Georgia krijgt dus een derde seizoen en daar zijn we heel erg blij mee. Zo’n heerlijke serie, je kijkt ‘m zo uit. Daarnaast heeft Netflix ook heel wat andere series en seizoenen officieel bevestigd:

Oui oui! Ook Emily in Paris krijgt vervolgseizoenen, het Franse Lupin krijgt een extra deel en ook Stranger Things is totally official. Natuurlijk werd daar allang over gesproken, maar toch fijn dat het nu écht zo is. Want het staat op Instagram, dan is het echt. Toch?

Dat wordt weer lekker bingen!

Uhhhh watte?

Wist je dat er een broer-zus koppel speelt in de serie Ginny & Georgia? Ja echt! Ben je benieuwd wie? Lees dan snel dit artikel.

Opnames van seizoen 2 van Ginny & Georgia afgerond en Netflix deelt ‘behind the scenes’-materiaal