Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 15 mei 2023
Leestijd: 1 minuut

Huh: Gregory uit Temptation Island is in het geheim vader geworden

Gregory deed een aantal seizoenen geleden mee met zijn (nu ex) vriendin Karina aan Temptation Island: Love or Leave. De twee overleefden het avontuur uiteindelijk niet maar Greg vond al snel de liefde bij iemand anders; Anna Bronn. De twee zijn heel gelukkig en er komt opvallend nieuws uit die hoek.. Ze zijn namelijk ouders geworden? Deze zwangerschap ging geheel aan ons voorbij en ze hebben het expres geheim gehouden.

Gregory uit Temptation Island is in het geheim vader geworden

Dat Greg heel erg blij is met zijn kleine spruit, dat laat hij weten op Instagram: “Begin dit jaar maakte jij mij papa en Anna mama, het mooiste wat ons ooit is overkomen. Wij zijn super gelukkig en dankbaar.” De twee kersverse ouders hebben blijkbaar besloten dit nu pas openbaar te maken, maar heel leuk nieuws is het wel. De oude Temptation-collega’s van Greg zijn dan ook hartstikke blij voor hem.

Instagram @gregdeira

Lief!

Verleider Michael verrast met uitspraken

Meanwhile in het huidige seizoen gebeuren er heel wat bijzondere dingen. Zo raken kijkers niet uitgepraat over het agressieve gedrag van Miriam en ook valt single man Michael op. Hij probeert namelijk een beetje aan te pappen met Melanie, de nieuwe blonde dame in de villa. En dat ze blond is, bevalt hem wel. De reden is heel bijzonder..

Veel ophef over Eloise van Oranje in badpak, vader Constantijn snapt er niks van