Britta van Aggele
Britta van Aggele Koopjes en budgethacks 4 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Het internet gaat los over deze boob tape van maar €2,59 van Action

Het festivalseizoen is zo langzamerhand aan het beginnen en dat betekent dat we weer de leukste setjes kleding uit de kast gaan trekken. Maar helaas kunnen we niet onder al onze leuke topjes een bh dragen. Nu bestaat er, zoals we allemaal weten, super handige boob tape en Action verkoopt die voor maar €2,59.

Dit wil je massaal gaan inslaan!

Boob tape van Action

De kans is groot dat jij al wel eens een keer boob tape hebt gebruikt. We hebben namelijk allemaal wel een topje in de kast hangen waaronder we liever geen bh dragen. Maar precies in dat topje willen we natuurlijk ook deze zomer weer shinen dus het is hoog tijd om weer wat boob tape in te slaan. Helaas zijn deze rollen met tape tegenwoordig wel aardig duur, maar daar brengt Action verandering in.

In haar TikTok-video laat gebruiker Floor zien dat ook Action nu boob tape verkoopt. En de tape is zelfs in verschillende kleuren verkrijgbaar. Naast de boob tape vind je ook nog twee nipple covers in de verpakking en ben je dus in één klap klaar voor de zomer.

@floor.ad

♬ original sound – ᴀᴍᴀɴᴅᴀᴀ ⭐️.

Reacties

Aangezien de gemiddelde boob tape van Litchy €19,95 kost gaat het internet nogal los over deze goedkope versie. De video van Floor is dan ook al meer dan 1.7 miljoen keer bekeken en de video heeft talloze reacties. Zo schrijft een volger: “Dit is echt perfect omg ik ga zondag ff halen”

Andere volgers schrijven: “Ik zeg halen als je nog nieuwe nodig hebt”, “ff inslaan voor de zomer”, “Eerlijk dit is wel handig voor bepaalde topjes enzo” en “ze waren bij mij helemaal uitverkocht 😭😭”

Kan je ze niet vinden in de winkel? Floor zegt dat ze bij de tandpasta in de buurt liggen, dus je moet goed zoeken om dit koopje te vinden!