Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 25 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Temptation Island-Jaydi en Sonny schuiven aan bij ‘Eating with my Ex’

Jaydi en Sonny deden in 2020 mee aan Temptation Island: Love or Leave. Na hun deelname zette ze publiekelijk een punt achter hun relatie en heel Nederland kon hiervan meegenieten. Hoewel de meeste mensen er niet aan moeten denken om met hun ex te dineren, schuiven Jaydi en Sonny aan bij Eating with my Ex: Going Dutch. Een ding is alvast zeker: ook dit keer worden er weer bijzondere uitspraken gedaan.

Deelname aan Temptation Island

De ex-tortelduifjes, Jaydi en Sonny, hadden drie jaar een relatie toen ze aan Temptation Island meededen. Toch leek hun liefde niet voorbestemd en kwam Jaydi er vanwege de bijzondere uitspraken van Sonny achter dat hij niet de ware voor haar was. Toen de twee in het programma nog maar net van elkaar gescheiden waren, konden we Sonny al horen zeggen: ”Ik wil de hele tafel proeven” en ”Ik wil de honderd aantikken.” Na het zien van de beelden besloot Jaydi via een videoboodschap een punt achter de relatie te zetten. Ook hierover had Sonny wat te zeggen. Hij vond het niet kunnen dat ”drie jaar hulp in één week werd weggegooid”, ook noemde hij zijn ex-vriendinnetje zijn ”levensproject.”

Ondertussen zag Jaydi in de villa vol met vrijgezelle mannen hoe het ook kon en viel zij voor de knappe Ricky. Ook aan deze relatie kwam een einde en vorig jaar schoof zij met deze ex aan bij Eating with my Ex. Nu, een jaar later vindt zij het tijd om haar ex-boyfriend Sonny ook maar eens onder ogen te komen. Als dat maar goed gaat…

Eating with my Ex

Jaydi en Sonny schuiven bij elkaar aan tafel, maar zijn beide benieuwd naar iets anders. Jaydi is benieuwd hoe Sonny de periode na hun deelname aan het realityprogramma heeft ervaren en Sonny is op zijn beurt benieuwd door wie van de twee hun relatieproblemen nou precies zijn gekomen. Sonny kennende, komt hij weer met een aantal bijzondere uitspraken. Wanneer de vraag: ”Heb je spijt van je deelname aan Temptation Island?” aan bod komt, laat hij namelijk weten dat ”het schip toch al zinkende was.” Jaydi blijkt het hier niet mee eens te zijn en laat weten: ”Als jij de uitspraken niet had gedaan die je toen die tijd had gedaan, had ik me nooit opengesteld.”

Er wordt ook nog een ander gevoelig onderwerp aangekaart. Jaydi en Sonny woonden voor hun deelname aan het realityprogramma namelijk samen. Toen ze na de opnames haar spullen bij Sonny wilde ophalen, stonden al haar spullen al in vuilniszakken bij de voordeur. Als Jaydi hem hiermee confronteert, beweert Sonny dat zijn moeder dit had gedaan. Jaydi houdt zich sterk en spreekt uit dat zij andersom haar familie had aangesproken, omdat zij het niet aan hen vindt om zoiets te doen.

Benieuwd naar meer? De aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch, met Jaydi en Sonny is vanaf morgen te zien op Discovery+.

Whut? Dit is het bizarre slaapschema waar Love Island kandidaten zich aan moeten houden