Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 20 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Kijkers kunnen niet stoppen met praten over de romantische Netflix-film Look Both Ways

Zoals je weet worden er wekelijks nieuwe series en films toegevoegd aan Netflix. In de maand augustus zijn er al een paar parels (zoals Wedding Season en Never Have I Ever seizoen 3) verschenen op het platform en nu is het weer raak. 17 augustus verscheen namelijk de Netflix-film Look Both Ways en fans kunnen nu al niet meer stoppen met praten over de film.

Fans zijn compleet obsessed en wij snappen wel waarom.

Look Both Ways

Als je de trailer van Look Both Ways bekijkt wil je de film direct gaan kijken. Lili Reinhart schittert in de nieuwe Netflix-films als Natalie, een jonge vrouw die op het punt staat om af te studeren en wordt geconfronteerd met de ultieme crisisvraag: wat als?

Wat als ze naar de grote stad zou verhuizen en haar droomcarrière zou nastreven of wat als ze thuis bleef en een gezin stichtte met haar jeugdliefde? Gelukkig voor Natalie krijgt ze te zien hoe beide verhalen zich afspelen, terwijl ze twee parallelle realiteiten ervaart.

Kijkers reageren allemaal hetzelfde op de nieuwe Netflix-film Purple Hearts

Reacties

Kijkers van de Netflix-film zijn massaal naar Twitter gegaan om de film te bespreken. Ze vinden de film zelfs zo geweldig dat ze er niet over kunnen stoppen met praten. Zo schrijft een kijker: “Net klaar met het kijken van Look Both Ways op Netflix. Wat een goede film, ik heb er van genoten. Zeker als moeder zelf! @lilireinhart was geweldig als Natalie… en Natalie! Laat echt zien dat welk pad je ook neemt, er ups en downs zijn, maar het komt goed.”

Andere kijkers schrijven: “Ik heb net ‘look both ways’ op Netflix gezien en niet alleen is Lili Reinhart een extreem getalenteerde actrice, de film zelf is iets dat ik nu echt nodig had. Mijn hart is blij 💙”, “Look Both Ways is echt een geweldige film als je het gevoel hebt vast te zitten in het leven. Het laat echt zien welk pad je ook neemt in het leven, je kunt succes hebben ❤️ Ga het kijken op Netflix!” en “Look Both Ways op Netflix is beter dan de meeste Netflix-films.”

Je weet wat je nu te doen staat. Snel deze heerlijke Netflix-film bingen!