Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Celebrities 14 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Lil Kleine is weer herenigd met zijn zoontje Lío en deelt foto op Instagram

Er is al een lange tijd een strijd gaande tussen Lil Kleine (28) en zijn ex Jaimie Vaes. Dankzij verschillende rechtszaken heeft de rapper zijn zoontje Lío (3) ook meer dan een jaar niet gezien. Op zijn Instagram deelde hij gister een foto van Lío met de tekst: “Eindelijk samen.”

Vader en zoon weer samen

Op zijn Instagram deelt Jorik, zoals de rapper echt heet, een foto met zijn 3-jarige zoontje Lío. Dit betekent dus dat Lil Kleine zijn zoontje na meer dan een jaar tijd eindelijk weer ziet. De rapper deelt dan ook een selfie waarop hij zijn zoontje een dikke knuffel geeft. Ook deelt Lil Kleine een video waarin Lío met zijn knuffels speelt. “My star”, deelt de trotse vader.

Lil Kleine met zoontje Lío
Lil Kleine herenigd met zoontje Lío. Instagram @LilKleine

Problemen

Lil Kleine heeft zijn zoontje lange tijd niet mogen zien vanwege problemen met zijn ex, Jaimie Vaes. De rapper bracht recent nog een nummer uit over de situatie, hierin geeft hij ook aan dat hij alles achter zich wil laten. De twee gingen uit elkaar nadat er meerdere geweldsincidenten plaatsvonden en hier ook beelden van verschenen. Het Openbaar Ministerie verdenkt Lil Kleine ervan zijn ex Jaimie te hebben mishandeld. Toch loopt het onderzoek nog en zijn er nog geen definitieve uitspraken gedaan. Afgelopen januari stonden Jorik en Jaimie tegenover elkaar in de rechtbank in Den Haag. Hier vroeg hij om een omgangsregeling met zijn zoontje, die hij toen al maandenlang niet had gezien. De rechter stond dit onder bepaalde voorwaarden toe.

Jaimie liet in een eerder interview met Robbert Rodenburg al weten dat ze Lío niet bewust bij zijn vader weghoudt. “Ik hoop alleen maar, en dat meen ik vanuit de grond van mijn hart, dat Lío en zijn vader een gezonde band krijgen” vertelt ze.

Rapper Boef over zijn nieuwe nummer met Lil Kleine: ‘Ik vind dat iedereen een tweede kans verdient’