Britta van Aggele
Britta van Aggele Gezondheid 20 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Bij dit kleurrijke Amsterdamse restaurant kan je heerlijk Mexicaans eten

Nu de zomer er weer aankomt is iedereen weer op zoek naar de leukste restaurantjes om te bezoeken. Bijna iedereen houdt er namelijk wel van om in de zon op het terras te vertoeven en wij hebben de perfecte aanrader voor je. Bij dit heerlijke, kleurrijke restaurant in Amsterdam, genaamd Local Dealer, kan je zowel binnen als buiten genieten van goed Mexicaans eten!

Van taco’s tot nachos met verse guacamole.

Aanraders

Veel mensen zijn altijd op zoek naar de meest heerlijke restaurantjes. Die zitten natuurlijk door heel Nederland verspreid, maar zijn door apps zoals TikTok en Instagram steeds makkelijker te vinden. Als mensen tevreden zijn over een restaurant zullen ze dit namelijk overal op social media laten weten en daar kan jij weer gebruik van maken.

Zo weten we dat het restaurant Nori & Rice in Hilversum de perfecte optie is als je op zoek bent naar heerlijke sushi. Ben je op zoek naar iets anders dan een broodje op het terras? Dan wil je zeker naar Teds Place gaan in Utrecht, Amsterdam, Leiden, Den Haag, Haarlem, Rotterdam of Breda. Zij geven namelijk een hele nieuwe draai aan de klassieke high tea.

OMG: Je kunt nu naar een Super Mario-restaurant en dit staat er op het menu

Local Dealer

Maar ben je op zoek naar heerlijk Mexicaans eten? Dan moet je volgens TikTok en Instagram toch echt zijn bij het Amsterdamse restaurant Local Dealer. Bij dit kleurrijke restaurant kan je genieten van goed Mexicaans eten, zoals taco’s, quesadillas en side dishes als nachos en ceviche. Vergeet daarnaast ook zeker niet de toetjes op de kaart te bekijken.

Zin in een heerlijke cocktail? Ook daarvoor ben je bij Local Dealer aan het goede adres. Zo bieden ze verschillende margarita’s aan, maar zijn er ook klassieke cocktails met een Mexicaanse twist op de kaart te vinden.

@unlimitedpassport

Did we find the best Mexican restaurant in Amsterdam?!🩷📍 Local Dealer in Amsterdam-Oost. Amazing food and great vibes perfect for a date or night out with friends! Follow for more food and restaurant tips and recommendations in Amsterdam #amsterdamfoodie #amsterdamguide #amsterdamfoodguide

♬ LA FEVE MAUVAIS PAYEUR REMIX DISCO TAYLORINHO – taylor

@kaya.skov

The people that work her are so kind. 💖 I will definitely be back (for my sauce because I forgot to take it home 🫠)! #mexicanrestaurant #amsterdamfoodie #thenetherlandsfood #localdealer #colorfulinterior

♬ Passin’ Me By – Instrumental – The Pharcyde

Reacties

Op TikTok zijn gebruikers in ieder geval erg enthousiast over het Mexicaanse restaurant. Onder verschillende video’s laten mensen namelijk hele positieve reacties achter. Zo schrijven mensen: “nee, vertel ze niet, laten we de toerist in het centrum/west houden of bij albert cuyp🫠”, “Zooo lekker 🌟🫶🏻” en “Ik hou van deze plek! Geweldige hotspot.”

Bij dit leuke Amsterdamse restaurant eet je een 3-gangen menu van kreeft voor maar 35 euro