Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 28 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Oh no: de iconische Love Island UK villa is verkocht voor dit enorme bedrag

Het nieuwe seizoen van Love Island UK is een tijdje geleden aangekondigd en sexy singles uit het Verenigd Koninkrijk kunnen zich momenteel opgeven om de zomer van hun leven te beleven. Toch gaat er één element helemaal anders zijn.. het programma gaat gefilmd worden in een andere villa.

De ‘oude bekende’ is namelijk verkocht!

Love Island villa

RTL Boulevard weet te melden dat de villa in Mallorca al een tijdje te koop stond, maar nu dus eindelijk verkocht is. Het werd afgelopen week officieel overgedragen aan de nieuwe bewoner, die er maar liefst 3,6 miljoen euro voor heeft betaald. Wat krijgt deze lucky bastard hier voor terug? Een villa met vijf slaapkamers, een sportschool en een groot zwembad. Ook kan je feestjes geven in geheel bijpassend Love Island-thema.

Mallorca

Love Island UK wordt al jaren in dezelfde villa opgenomen. Het prachtige stulpje staat op het Spaanse eiland Mallorca en is het huis geweest van honderden Islanders. Toch willen de makers van de populaire tv-show dit jaar iets anders. Het programma werd in 2015 voor het eerst uitgezonden en de productie is na 2 jaar op zoek gegaan naar een andere – en betere – villa. Dat betekent dat deze huidige villa al 5 jaar in gebruik is! Wat vliegt de tijd.

Kevin Lygo, de scriptmanager bij ITV, bevestigt dat er voor Love Island naar een nieuwe locatie gezocht moest worden maar die is ook al gevonden. Geen zorgen, het realityprogramma komt dus gewoon terug!

Alles wat je moet én wil weten over Legally Blonde 3