Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 26 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Door slordige montagefout weten we nu dat Megan Desaever meedoet aan dít bekende realityprogramma

Het roddelkanaal RealityFBI had een aantal maanden geleden al voorspeld dat we Megan Desaever weer op tv zouden gaan zien. Nu is dit door een hele slordige fout van de productie bevestigd. Megan is namelijk al te spotten in de trailer van een wel heel bekend realityprogramma.

Aiiii..

Megan Desaever

Megan is een Vlaamse realityster en OnlyFans-creator, die in 2018 in Temptation Island te zien was Zij deed samen met haar toenmalige vriend Kevin mee om te kijken of hun relatie nog te redden viel. Dit bleek niet het geval te zijn en Megan ging er met verleider Joshua vandoor. Dit was van korte duur, maar het heeft zeker voor sensatie gezorgd. Recent was de realityster nog aan het daten en was zij zelfs heel even verloofd met Ex on the Beachster-Dennis Roos. Maar ook aan deze love story kwam al snel een einde en de twee vochten hun relatieproblemen openlijk uit via Instagram. Megan Desaever is met haar deelname aan Temptation Island in één klap populair geworden, maar om in de picture te blijven moet haar koppie natuurlijk wel regelmatig op tv verschijnen. Zij maakt daarom een comeback in een heel bekend realityprogramma.

Ex on the Beach

Eerder voorspelde roddelkanaal RealityFBI al dat Megan terug zou keren in een realityprogramma. Zij lijken gelijk te hebben, want in een promovideo van het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zien we wel een heel bekend gezicht voorbijkomen. Aangezien Megan Desaever niet bij de originals zit, moet het dus bijna wel dat zij in het programma komt als ex. Nu hopen wij natuurlijk dat we Dennis ook terug gaan zien, want dat gaat natuurlijk sowieso voor drama zorgen! Wij zijn benieuwd en kunnen niet wachten op de eerste afleveringen.

Instastory @reality_fbi reality fbi

Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf 14 mei iedere zondag om 22.00 te zien op MTV.

EOTB-Dusty schijnt gedate te hebben met twee verleidsters uit Temptation Island, we praten je bij