Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 13 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Echte meisjes Michella Kox en Louisa Janssen krijgen een eigen serie op Videoland

Wie afgelopen jaar Echte Meisjes in de Jungle heeft gezien, weet dat Michella en Louisa voor nogal wat drama kunnen zorgen. Ze zijn namelijk twee grof gebekte vrouwen en zorgen voor pure entertainment in de shows waarin ze verschijnen. Wij kunnen dan ook niet wachten tot we kunnen kijken naar de eigen serie die Michella en Louisa op Videoland krijgen!

Wij gaan kijken! Jij ook?

Echte Meisjes in de Jungle

Het nieuwste seizoen van Echte Meisjes in de Jungle heeft flink wat stof doen opwaaien. Het ging er vanaf moment één hard aan toe en daar hebben wij als kijkers met open mond naar gekeken. Louisa sloeg Esmee in een van de eerste afleveringen bijvoorbeeld zo hard dat ze beiden uit de serie moesten en hier baalden ze flink van.

Maar ook buiten de serie ging het er geregeld hard aan toe tussen de dames. Zo moest Gaby Blaaser de jungle verlaten omdat ze zwanger bleek te zijn, gaf Lena aan dat ze enorm spijt heeft van haar BBL en waren er flink wat ruzies op Instagram. En natuurlijk was het op de reünie ook weer raak. Bijna alle vrouwen hadden op dit moment namelijk ruzie met elkaar en dit zorgde voor veel drama. Kan jij niet genoeg krijgen van deze drama? Dan hebben we goed nieuws voor je!

EOTB-Dusty schijnt gedate te hebben met twee verleidsters uit Temptation Island, we praten je bij

Michella Kox en Louisa Janssen krijgen een eigen Videoland-serie

Michella Kox en Louisa Janssen van Echte Meisjes In de Jungle gaan na dit enorme succes samen verder in een nieuw Videoland programma, genaamd ‘Michella en Louisa Werken Mee’. In dit nieuwe programma, waar binnenkort de opnames van beginnen, gaan de realitysterren meewerken in de meest uiteenlopende beroepen waarin het vinden van geschikt personeel een grote uitdaging is.

Beide dames en Videoland maakten dit geweldige nieuws gisteren bekend op Instagram. Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij gaan dit programma sowieso kijken. Wij zijn namelijk wel weer toe aan wat drama en hebben zin te lachen met tranen in onze ogen.

Wij bellen met Francine Oomen over haar nieuwe ‘Hoe Overleef Ik’-boek: ‘Ik heb het voorgevoel dat het er niet één zal zijn’