Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 19 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Monica Geuze over haar band met ex Lars Veldwijk: ‘Alles komt altijd goed’

Monica Geuze heeft samen met haar ex Lars Veldwijk een dochtertje, Zara-Lizzy. Samen delen ze de zorg voor hun dochter en daarvoor is het belangrijk dat Monica en Lars goed contact hebben. Hun relatie ging een hele lange tijd niet zo soepel, maar gelukkig gaat het tegenwoordig veel beter tussen de twee. Dit vertelt ze in haar nieuwste vlog.

Ook voor Zara-Lizzy is het natuurlijk fijn als haar ouders goed met elkaar overweg kunnen.

Het contact tussen Monica Geuze en ex Lars Veldwijk

Monica vertelt in haar vlog dat ze wat wil delen over de band tussen haar en Lars. “Ik was met Lars aan het bellen en we hadden het over hoe we alles gaan regelen qua planning met Zara-Lizzy”, vertelt ze. Lars komt binnenkort naar Nederland en zij heeft het de komende tijd erg druk, dus dan is het nu extra fijn dat het contact zo goed is tussen de twee. Het contact is niet altijd zo goed geweest, vooral niet toen ze net uit elkaar waren. “Ik realiseerde me opeens dat wij ineens weer op zo’n vriendschappelijke en respectvolle manier met elkaar om kunnen gaan.”

Tijd heelt alle wonden

Ondanks dat dit een moeilijke periode is geweest voor Monica, heeft ze hierdoor wel een belangrijke les geleerd: “We hadden het erover dat alles in het leven wel weer goedkomt. In de periode dat wij uit elkaar gingen en hij verhuisde naar Zuid-Korea, dat is allemaal niet makkelijk geweest.” De vlogster is heel blij met de band die ze nu heeft met Lars, al heeft ze het soms nog wel moeilijk als Zara-Lizzy bij haar vader is.

Gelukkig kunnen ze tegenwoordig ook met z’n drieën op stap en daar is ze héél blij mee: “Maar we zijn nu wel op een punt dat we zeggen tegen elkaar van, laten we die dag met z’n drieën gaan lunchen bijvoorbeeld. Dat geeft zoveel rust en ik was bang dat die rust er nooit zou komen. Tijd heelt echt een heleboel wonden.”

Glennis Grace deed gisteravond voor het eerst haar verhaal na het Jumbo-incident en dit waren de reacties