Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 11 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Netflix deelt behind the scenes van ‘You’ seizoen 4, maar TikTokkers hebben de betere content

Joe Goldberg is terug! Net een soort kakkerlak – die dingen zijn ook niet te elimineren. Waar Love dacht Joe te slim af te zijn, bleek de seriemoordenaar in Joe toch te sterk. Hij verliet een brandend huis in Californië en vloog de Atlantische oceaan over naar… Europa. Aan het einde van seizoen 3 zien we ‘m in Parijs, maar het lijkt er toch op dat hij zich verplaatst naar Londen. Netflix deelt nu extra beelden van de productie van de spannende serie You.

You Seizoen 4

Penn Badgley speelt de creepy Joe en zijn iconische looks zijn niet te missen. Hij staat zelf regelmatig achter de camera te kijken of alles wel goed gaat. In april deelde Netflix al beelden van de productie. Op die foto zien we Penn op een regisseursstoel en naast hem ligt een stapel boeken, iets waar zijn karakter Joe erg fan van is. Op de achtergrond zien we een wit gebouw dat niet zou misstaan in een scène van Bridgerton. Lekker Brits dus. Gisteren werden er nieuwe beelden gedeeld van hetzelfde soort tafereel:

Échte behind the scenes

Nu zien we hier natuurlijk niet zo heel veel van hoe de serie eruit komt te zien. De leuke content komt juist van TikTokkers die Penn random tegenkomen op straat, op de universiteit of waar dan ook, als hij aan het filmen is met de crew.

@kenzflani

hello … you #you #youseason4 #joegoldberg #royalholloway #pennbadgley #gossipgirlhere

♬ original sound – Phoebe

@vanesssaburbano2

I have more clips of the whole scene lol 😭#joegoldberg #london #youseason4 #fypシ゚viral

♬ original sound – Vanessa

Ook zien we ‘Joe’ niet alleen in Londen, ze filmen ook in Liverpool.

@giulijulie

And I was working right across the street🥲🥲🥲😍 #youseason4 #you #joegoldberg #pennbadgley #younetflix #spotted #liverpoolstreet #london #YOU

♬ sonido original – aep.eedits

Maar waar gaat seizoen 4 over?

In een interview met E! News hintte de schrijfster erop dat Joe zijn rol als vader toch niet volledig achter zich zal laten, ondanks het einde van seizoen 3 van You. “I think it will shape him from this moment forward. And even his exact plan of when and if he would return for his son is something that we will, if we get to the writers’ room, come together and talk about for hours and hours and hours”, zegt ze.

Ook hintte Gamble erop dat seizoen 4 wellicht het seizoen zal zijn waarin Joe de consequenties van zijn gedrag onder ogen zal moeten komen. In het interview zegt ze dat de schrijvers van You altijd denken aan de mogelijkheid dat hij gestraft zal worden.

Huh?! De filmlocatie van de Netflix serie ‘You’ seizoen 4 is ergens anders dan je denkt