Audrey Garot
Audrey Garot Reality 13 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Zin in! Op déze datum begint het nieuwe seizoen van De Verraders

Het is nog niet zo lang geleden dat we konden genieten van De Verraders. Afgelopen oktober kwam het programma nog met een speciale Halloween-editie, waarin het nóg griezeliger en spannender was dan normaal. Sindsdien moeten we het programma helaas missen, maar we hebben goed nieuws! Binnenkort keert het reguliere seizoen weer terug op de buis. YAY!

De locatie én de startdatum zijn al bekendgemaakt.

Op déze datum begint het nieuwe seizoen van De Verraders

De presentator van het programma, Tijl Beckand, was aanwezig bij de talkshow Jinek om het te hebben over het derde seizoen van De Verraders. We hoeven gelukkig niet meer lang te wachten voordat we weer kunnen genieten van dit programma, want de opnames zijn inmiddels al afgerond. Vanaf 3 maart is het zover; dan verschijnt De Verraders weer op de buis! Zin in!

Ook zullen er in het nieuwe seizoen nogal wat dingetjes veranderen, bijvoorbeeld de locatie waar het programma opgenomen wordt. Dit keer gaan ze voor het eerst de grens over, want het derde seizoen van De Verraders is opgenomen in Frankrijk. Alleen wat wij niet wisten, is dat dit altijd al de bedoeling was van het programma. “Het eerste seizoen zou vanaf een schilderachtige locatie in Schotland, Frankrijk of Spanje zijn, maar toen kwamen we twee keer in lockdown en zijn we in Nederland gebleven. Nu gaan we dus voor het eerst echt de grens over, dus dat betekent ook dat de spelers iets eerder uit hun comfort zone raken.”

Deelnemers

Wie er in het nieuwe seizoen deelnemen aan De Verraders, wilt Tijl Beckand nog niet bekendmaken. Toch denken wij dat ook dit niet lang meer geheim blijft, aangezien het niet héél lang meer duurt voordat het programma weer op televisie verschijnt.

Wat Tijl wél vertelt, is dat er dit seizoen twintig deelnemers zijn, wat dus meer is dan ooit. “Een verschrikkelijke hoeveelheid”, vertelt hij. “Ze praten allemaal door elkaar en over zichzelf. Niet te doen. Het ontspoort als nooit tevoren.” Toch heeft hij nog wel iets positiefs te zeggen over de deelnemers: “Je gaat van heel veel mensen heel veel houden. Ze gaan zo diep en je maakt zo’n heftige ervaring met elkaar mee en dat schept een band voor het leven.” We can’t wait!

YAY! Het programma Make Up Your Mind komt met een derde seizoen