Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 28 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe serie ‘Tell Me Lies’ schijnt een mix te zijn tussen Pretty Little Liars en Fifty Shades of Grey en wil je dus zien

Wij zijn altijd in voor een nieuwe, goede serie. Vooral als deze serie een mix schijnt te zijn tussen onze all-time favoriete serie Pretty Little Liars en de erotische film Fifty Shades of Grey. OMG! Het klinkt nu al alsof het onze nieuwe favoriete serie gaat worden. Maarreh, hoe heet deze serie dan? Het gaat om de nieuwe serie Tell me Lies en het is nu al een enorme hit.

Zet de serie maar alvast op je kijklijst.

De nieuwe serie ‘Tell Me Lies’ moet je zien

Deze serie klinkt natuurlijk al amazing, maar wacht maar totdat je hoort waar de serie over gaat. Tell Me Lies gaat over een meisje Lucy Albright, die naar een kleine universiteit vertrekt om te studeren en daar probeert om een nieuw leven op te bouwen voor zichzelf. Ze heeft namelijk een moeilijk verleden gehad met haar moeder en daarom wilt ze een nieuwe start.

Lucy heeft het studentenleven helemaal opgepakt, totdat ze op een dag een jongen genaamd Stephen DeMarco ontmoet op een feestje. Stephen schijnt geen lieverdje te zijn en daarom waarschuwen Lucy’s nieuwe vriendinnen haar nog voor hem, maar toch krijgen de twee na een tijdje een relatie. Al snel blijkt het dat Lucy en Stephen in een toxic relatie zitten. Ondanks hun toxische relatie blijven ze bij elkaar en is Lucy enorm geobsedeerd door Stephen. En dit allemaal terwijl hij hartstikke fout voor haar is. Stephen is een mega badboy, maar Lucy is zelf ook niet de liefste. Hoe gaat dit aflopen?!

Disney+

De verhaallijn klinkt al geweldig en daarnaast is de serie dus een mix tussen Pretty Little Liars en Fifty Shades of Grey. Daarnaast gaat het dus ook over toxic relaties en dat allemaal bij elkaar klinkt als dé perfecte serie. Het is dus wel duidelijk dat we deze serie sowieso moeten kijken. Gelukkig kan dat ook, want de serie Tell Me Lies is namelijk op Disney+ te bekijken. Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen, dus dat wordt lekker bingen!

Waarom je vandaag nog de nummer 1 Netflix-serie ‘Wednesday’ wil bingen