Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 7 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

OMG! Oud-deelneemster Yaël Isabelle heeft met een man uit het huidige seizoen van de Bachelorette gezoend

Het is alweer een jaar geleden dat De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt op Videoland verscheen. Dit is misschien wel een van de meest spannende seizoenen geweest van de serie en veel vrouwen zijn erdoor bekend geworden. Zo ook Yaël Isabelle, die nu onthuld heeft dat ze met een man uit het huidige seizoen van de Bachelorette heeft gezoend.

Say what?!?

Yaël Isabelle heeft gezoend met een man uit de Bachelorette

Je kent Yaël Isabelle waarschijnlijk door haar deelname aan de Bachelor. Hier probeerde ze het hart van YouTuber Thomas van de Vlugt te veroveren, maar hier slaagde ze helaas niet in. Want hoewel ze het ver geschopt heeft moest ze het programma toch verlaten en ging Merel er met de winst en Thomas vandoor.

Toch lijkt het erop dat deze knappe brunette wel het hart van een andere man sneller liet kloppen. In haar eigen podcast doet Yaël namelijk een nogal opvallende bekentenis. Ze heeft namelijk met een van de mannen die aan het huidige seizoen van de Bachelorette mee doet gezoend.

Pikante bekentenis

In haar podcast heeft Yaël het samen met oud-deelneemster Sanne – en co-star van de podcast – over de mannen in het nieuwste seizoen van de Bachelorette. Volgens Yaël springt er niet echt een man tussen uit, maar ze onthult wel dat ze met een van de mannen gezoend heeft. Zo vertelt ze: “Nou, er sprong niet per se iemand uit, maar met één van die jongens heb ik dus laatst gezoend.”

Ze vervolgt: “Dat was toen in de stad. Toen heb ik dus met hem gezoend. Ik wist helemaal niet dat hij meedeed aan de Bachelorette, weet ik veel. Hij vroeg aan mij of ik niet mee had gedaan aan de Bachelor, ik was wel echt lam dus ik weet het gesprek niet meer zo goed. Maar hij zei: ‘Ik zit in de nieuwe Bachelorette’. Daaruit heb ik opgemaakt dat hij niet ver is gekomen. Waarop hij antwoordde: ‘Nee, maar ik zit er wel lang in.’”

Reacties

Helaas onthult Yaël niet precies wie deze mystery men is, maar ze vraagt wel aan de luisteraar wie zij denken dat het is. En volgers zouden volgers niet zijn als ze niet direct op onderzoek uitgingen. En hun viel iets heel opvallends op!! Yaël volgt namelijk maar één man van de Bachelorette en hij volgt haar heel toevallig ook terug.

Dan hebben we het over de enige echte Oscar en je raadt het niet! Hij woont ook nog eens in Amsterdam. En niet alleen die details kloppen, want Oscar zit op dit moment ook nog in de Bachelorette. De kans is dus vrij groot dat het om deze blonde man gaat. Wat denk jij?