Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 28 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Gespot! Dit waren de beste outfits van je favo BN’ers en influencers op koningsdag

Gister kwam heel Nederland bij elkaar op koningsdag en kleurden de straten weer oranje. Op deze feestdag blijft het wel altijd de vraag: wat gaan we doen en wat trekken we aan? De dress code is in ieder geval al bepaald en je gaat de deur niet uit zonder een oranje kledingitem. Ook de artiesten, influencers en BN’ers haalde dit jaar alles uit de kast om in hen beste oranje outfit te verschijnen. Wij hebben ze gespot en op een rijtje gezet.

Zoë Tauran

We trappen meteen goed af met de outfit van Zoë Tauran. Zij droeg een oranje doorschijnende top van La Sisters met een witte bralette eronder. De top combineerde zij met een witte parachute/ cargo broek and she looks amazing!

Koningsdag Zoë Tauran
instagram @zoetauran

Juultje Tieleman

Juultje deelde in haar Story een aesthetic foto van haar outfit en deze stelt niet teleur. Zij combineerde een beige, wijde broek met een top met oranje tinten, een leren jasje en oranje Nike Dunks.

Koningsdag outfit juultje tieleman
Instagram @juultjetieleman

Stan Lucas

Van de mannelijke influencers weet Stan Lucas ons elke keer weer te verrassen met zijn goede outfitjes. Op Koningsdag trekt hij een oranje wide leg jeans uit zijn kast en combineert dit met een graphic tee en een oversized hoodie.

Maan

Ook maan had dit jaar goed haar best gedaan op haar outfit. Zij combineerde een crème wide leg broek met een oversized grijze trui en een oranje bodywarmer. She went for the details want haar oranje zonnebril en tas zijn helemaal matchy.

Koningsdag outfits
Instagram @samhofman

Jade Anna

Jade doet haar naam van hipste modemeisje van Tina weer eer aan. Op Koningsdag tovert zij namelijk een oranje washed jeans uit de kast en wij zijn obsessed! Zoals altijd weet zij dit perfect te combineren met een witte cropped trui, een spijkerjasje en haar Louis Vuitton tasje.

Jade Anna
Instagram @gio

Davina Michelle

Davina Michelle had je kunnen spotten bij het 538 Koningsdagfestival. Zij droeg een oranje matchende blouse met een kort broekje en zwarte details. We love it!

Koningsdag outfits
ANP

Zien! Deze geweldige outfits droegen BN’ers op Coachella Festival