Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 19 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Perfect Match is dé nieuwe datingshow met bekende internationale realitysterren

De afgelopen jaren komt Netflix met de ene na de andere datingshow. Zo kijken we onder andere naar Too Hot To Handle en Love is Blind, waar we dan ook intens van genieten. Maar nu komt er dus nog een datingshow bij op de streamingdienst, genaamd Perfect Match, waarin bekende realitysterren van Netflix voor de tweede keer op zoek gaan naar de liefde.

Zullen ze nu wél de liefde vinden?

Perfect Match is dé nieuwe datingshow met bekende realitysterren

Perfect Match is dus een splinternieuwe datingshow, waarbij de singles strijden om het beste koppel te worden. Dit doen ze door andere koppels uit elkaar te halen en ze op date te sturen met nieuwe singles. Juicyyy! En dit allemaal gebeurt natuurlijk allemaal op een tropische locatie. Amazing.

Ook heeft Netflix al de singles aangekondigd voor de nieuwe datingshow. “Maak kennis met de meest begeerde singles van Netflix die terug zijn voor een nieuwe kans op romantiek!” vertelt Netflix over de nieuwe serie. Hieronder staat de cast voor Perfect Match.

Valentijnsdag

Hierboven zien we alle bekende singles uit eerdere datingshows die meedoen aan Perfect Match. En we zien behoorlijk wat bekende gezichten voorbij komen. Zo kennen we Bartise, LC, Diamond, Shayne en Damian van Love is Blind. Van de datingshow Too Hot To Handle doen Chloe, Georgia, Francesca, Chase en Izzy mee. Ook Savannah, Mitchell, Calvin, Nick, Savannah en Joey van The Circle zullen we te zien krijgen in de datingshow. Daarnaast doet er een Franse collega mee, namelijk Ines uit The Circle: France. Als laatste zien we Colony en Anne Sophie van Selling Tampa, Dom en Will uit The Mole, Zay uit The Ultimatum, Kariselle uit Sexy Beasts en Abbey uit Twentysomethings: Austin. Zo, dat is een hele lijst!

De datingshow Perfect Match verschijnt op, hoe kan het ook anders, 14 februari op Netflix. Op Valentijnsdag dus. Vanaf dan kunnen wij weer genieten van deze bekende singles en zullen we zien of zij dit keer wél de liefde zullen vinden. We can’t wait!

In de teaser van You seizoen 4 neemt Joe zijn studenten onder de loep