Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 12 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Huh? Fans denken dat Rupert Grint niet bij de Harry Potter reünie aanwezig was om deze reden

We begonnen 2022 goed met de speciale reünie van de Harry Potter, omdat het twintig jaar geleden is dat de eerste film uitkwam. In de tussentijd hebben fans al veel details gespot in de Return to Hogwarts-reünie, samen met wat ongemakkelijke foutjes. Nu hebben fans een nieuwe theorie, namelijk: Rupert Grint, ook wel bekend als Ron Weasley, zou niet aanwezig zijn geweest tijdens de reünie.

Fans spotten fouten

Dit is niet de eerste keer dat fans een klein detail spotten in de Harry Potter-reünie. Ten eerste was er een mix-up ontdekt tussen Emma Watson en Emma Roberts. Tijdens de special was er een kinderfoto te zien van kleine ‘Emma’. Op de foto zien we haar ontbijten terwijl ze Minnie Mouse-oren draagt. Maar wat bleek? Het was niet Emma Watson maar actrice Emma Roberts. Fans zagen gelijk dat het een mix-up was.

Dit was niet de enige fout die fans hebben gespot. De tweede fout was gezien bij de tweeling James en Oliver Phelps, die Fred en George Weasley speelde. De tweeling werd namelijk door elkaar gehaald tijdens de reünie. De tweeling zelf reageerde op deze, toch veelgemaakte fout.

Nu hebben fans een ander klein detail ontdekt waardoor ze denken dat Rupert Grint, die Ron Weasley speelt, niet persoonlijk aanwezig was tijdens de reünie. Ze denken dat hij in Toronto was en ze hebben bewijs gevonden.

Rupert Grint niet aanwezig bij de Harry Potter-reünie

In november 2021 werd bekend gemaakt dat Rupert Grint in Canada aan het filmen was voor de Netflix-show Cabinet of Curiosities. Onder andere dit nieuws doet fans denken dat Rupert nog steeds in Canada zit en niet in Londen was tijdens de reünie. Een andere aanwijzing hiervoor was een filmploeg uit Toronto die in de aftiteling te zien was.

Maar hoe verklaar je dan de scenes met Emma Watson en Daniel Radcliffe? Net zoals het moment dat Rupert en Emma hand in hand gezien worden. Maar de oplettende fans hebben het mysterie opgelost en dat heeft allemaal te maken met de nagellak van Emma. Het is hun opgevallen dat Emma’s nagels zwart zijn gelakt tijdens de scenes met Daniel en Rupert. Maar in de scenes waarin ze alleen met Rupert te zien is, zijn haar nagels goud gekleurd, maar draagt ze wel dezelfde outfit.

Hebben jullie een van deze fouten al gespot?

Oelala! Emma Watson onthult tijdens de Harry Potter reünie waarom ze verliefd werd op haar collega