Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 21 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Huh? Zijn Shani en Davey weer bij elkaar?

Een week geleden maakte Davey bekend dat hij en Shani uit elkaar waren. Eerder liet Shani in een YouTube-video met Nick Eshuis al weten dat de twee een break namen van hun relatie. Maar nu blijkt het toch weer goed te gaan tussen de twee en zijn ze weer bij elkaar.

De break-up van Shani en Davey

Shani en Davey leerden elkaar kennen via Ex on The Beach: Double Dutch, waar Shani één van de deelnemers was. Terwijl Davey daar was als ex van Jørney. Omdat Jørney en Davey no hard feelings hadden, konden hij en Shani ongestoord hun gang gaan.

Het leek allemaal erg goed te gaan tussen het koppel en snel gingen ze al samenwonen. Toch liet Shani in een YouTube video met Nick Eshuis weten dat het niet goed ging tussen hun. “Het probleem tussen ons is dat wij soms andere keuzes maken in het leven. Dat weegt zwaar op onze relatie.” Toen vertelde ze dat ze een break van hun relatie gingen nemen. “We hebben nu bonje, maar dat wordt dan ook gelijk in de media gegooid. Ik kan nu niet zeggen dat we uit elkaar zijn, want we zijn nu aan het kijken hoe het gaat.”

Toch werd er een paar weken daarna op 13 oktober bekend dat de relatie toch niet meer te redden was. Davey plaatst op Instagram een foto van hem en Shani, met daarbij de tekst: “Via deze weg wil ik zeggen dat het tussen mij en Shani over is! We hebben mooie tijden meegemaakt, maar hier stopt het uiteindelijk.”

Vervolgens verwijderde Shani al haar foto’s, behalve één foto van zichzelf. Onder deze foto staat de tekst “Can I keep you forever? That’s all I really want. 🖤”

Toch weer bij elkaar

Dit blijkt te hebben gewerkt, want via Instagram Stories maakte Davey bekend dat ze weer bij elkaar zijn. Dit deed hij door middel van een filmpje waarin de twee samen in bed liggen. Ook staat Davey’s naam weer in Shani haar bio. De twee zijn weer dolgelukkig met elkaar.

@dschniermanni / Instagram

Zijn Donny Roelvink en Janice Blok nu echt uit elkaar?