Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 5 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit bizar hoge bedrag verdient realityster Shirley Cramer met OnlyFans

Je kent Shirley Cramer waarschijnlijk verschillende tv-programma’s. Zo heeft ze meegedaan aan Temptation Island, Ex on the Beach: Double Dutch en Eating With My Ex. Dat ze haar koppie graag op tv laat zien en een echte realityster is, kunnen we dus wel zeggen. Toch heeft Shirley besloten om alleen nog maar content te maken voor haar eigen kanaal. Dan hebben we het niet over Instagram of TikTok, maar het gaat om OnlyFans. Maar hoeveel verdienen realitysterren nou echt met OnlyFans? Shirley laat dat weten in een aflevering van Realitea.

Shirley Cramer onthult salaris

In de aflevering van Realitea vertelt Shirley dat zij ongeveer één dag per week uittrekt om video’s en foto’s te maken voor OnlyFans. ”Ik deed eerst eigenlijk alleen maar lingerie, maar dat is een beetje uit de hand gelopen”, lacht Shirley. ”Ik had een fotoshoot met een fotograaf, die wilde dat ik iets ging shooten. Het leek op een soort sinaasappel netje, waar je helemaal doorheen kon kijken.” Shirley besloot de shoot toch te doen, maar maakte de fotograaf duidelijk dat hij de foto’s niet mocht gebruiken omdat ze op OnlyFans ook niet zonder lingerie shoot. Toch lekte de foto later uit omdat de fotograaf hem als profielfoto op Instagram had gebruikt. Als presentator Fawry vraagt of ze nu een stap verder gaat op OnlyFans, antwoord Shirley: ”Ja het stond toch overal al.” Met die stap verder doelt zij op topless, ”Ik heb nog wel een klein beetje normaal verstand.”

Inkomst van OnlyFans

De grootste vraag blijft toch echt: wat verdien je met zoiets en kan je hier goed mee rondkomen? Met vier dagen werken in de maand krijgt Shirley zo’n 15.000 euro. Wel vertelt ze dat ze eerder nog het dubbele verdiende, maar dat ze gewoon lui is geworden.  Dit gaat om het bedrag dat ze in een goede maand verdient. Fawry is verbaasd over dit bedrag en dat voor vier dagen werken. ”Maar je moet ook wel elke dag posten en praten”, vertelt Shirley.” Waarop Fawry reageert: ”Praten is hard werken ja..” Toch geeft Shirley aan dat het soms om 5000 berichtjes kan gaan die zij moet beantwoorden.

Vinden jullie dat veel?

Ex on the Beach kijkers zijn het unaniem eens en vinden de deelnemers wel héél jong