Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 15 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Gaan we Simone Ashley terugzien als Olivia in seizoen 4 van Sex Education?

Misschien heb je het even helemaal gemist, maar Simone Ashley is op dit moment één van de meest besproken actrices ter wereld. Wat je misschien ook niet weet, is dat Simone gespeeld heeft in nog een andere Netflix-topper genaamd Sex Education. In deze show had ze geen grote rol, maar dat is in Brigderton wel anders.. Daar speelt ze de hoofdrol van Kate Sharma.

Maar gaan we Simone Ashley terugzien in seizoen 4 van Sex Education?

Sex Education

Na het volgen van een acteeropleiding op de Arts Educational School in London, verscheen Simone in 2016 voor het eerst op beeld in de serie Wolfblood. Na diverse andere rollen te hebben gespeeld, verscheen ze van 2019 tot 2021 in maar liefst 15 afleveringen van Netflix-serie Sex Education, waar ze dan ook haar grote doorbraak aan te danken heeft. In een interview met Vogue over haar doorbraak vertelt Simone Ashley dat deze rol haar leven heeft veranderd en dat ze veel geleerd heeft als actrice.

Bridgerton

Een paar weken geleden maakte Simone Ashley al bekend dat Jonathan Bailey en zij terug te zien zijn in Bridgerton seizoen 3: “We komen terug! Kate en Anthony zijn pas net begonnen. We hebben de geweldige Jess Brownell die de leiding neemt als seriemaker in seizoen 3. In seizoen 2 was er veel geduw en getrek tussen Kate en Anthony, er waren complicaties met de familie, en dan vinden ze elkaar tegen het einde. Ik denk dat alles nu pas begint. Ik zou Kate graag wat meer zien loskomen seizoen 3 en zien zwemmen in die cirkel van liefde. Dat verdienen ze het allebei denk ik.”

We vinden het heel erg leuk dat zij weer te zien is als onderdeel van de familie Bridgerton, maar gaan we Simone ook nog zien in het vierde seizoen van Sex Education?

Helaas pindakaas

Simone Ashley heeft in een interview met GLAMOUR bevestigd dat ze niet als Olivia terug zal komen in seizoen 4 van Netflix’s Sex Education. NOOO. Dan maar wachten op the return van Kate Sharma.

Ook geobsedeerd door de gele bralette van Ruby uit Sex Education? Dit is waar je ‘m koopt