Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 15 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ is vanaf deze datum te zien!

Ben jij al bijgekomen van het hele Bert-Delphine fiasco? Nee? Zorg er dan maar snel voor dat je ze vergeet want het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ komt er weer aan! Dit keer doen er alleen Nederlanders mee en wordt het programma gepresenteerd door Monica Geuze en Kai Gorgels. We moeten nog héél eventjes geduld hebben maar we weten nu wel wanneer het op Videoland staat!

Bring back the drama.

Temptation Island

In ‘Temptation Island: Love or Leave’ geven koppels elkaar aan de start van het programma de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De partners gaan als het ware als vrijgezel het avontuur aan. In de villa’s komen ze singles tegen die op zoek zijn naar een relatie. Tijdens de dates krijgen de partners en vrijgezellen de kans om een diepere connectie met elkaar aan te gaan met als doel antwoorden te vinden op hun relatievragen en te groeien als persoon om op die manier een beter mens te worden, zowel voor hun partner als zichzelf.

Te zien op Videoland

Goed nieuws, want ‘Temptation Island: Love or Leave’ is vanaf 28 april wekelijks te zien bij Videoland. Ook starten ze op 28 april met een dubbele aflevering dus trommel al je vriendinnen op voor een viewing party! Het schijnt namelijk een heftig seizoen te worden en dan hebben we het niet alleen over de koppels. Het lijkt namelijk ook zo te zijn dat een van de vrijgezelle mannen zichzelf in de nesten heeft gewerkt. Iets met drugs en gewapende mannen..

Deze koppels doen mee aan aan het nieuwe seizoen van Temptation Island USA