Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 28 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Terror Twins willen van imago af: ‘We zijn geen feestbeesten’

Sinds woensdag is de eerste aflevering van de realityserie ‘A Star Is Born’ op Videoland te zien. Hierin gaan we onder andere de Terror Twins: Sharon en Esmee Ipema, te zien krijgen. Sharon is namelijk moeder geworden! De tweeling laat aan RTL Boulevard weten dat we ze van een serieuzere kant te zien krijgen.

Terror Twins verleden tijd?

Sharon beviel twee weken geleden van een dochtertje, genaamd Zaya. Sharon is een trotse moeder en vindt het moederschap zeker niet makkelijk. Haar leven is dan ook zeker veranderd. “Het is het mooiste wat er is, maar het is wel zwaarder als ik had gedacht. Je bent er gewoon heel veel mee bezig, en je kan ook niet zomaar even denken: ik ga de deur uit. Dat gaat allemaal niet meer zomaar.”

Terror Twin Sharon is bevallen van een dochtertje

Sharon en Esmee kennen we van hun deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch. De twee zijn zeker niet op hun mondje gevallen en zijn dan ook niet bang voor confrontatie. We krijgen ook Esmee te zien in de realityserie, omdat de twee een hele hechte band hebben. Hierdoor zijn ze erg betrokken in elkaars leven.

“Mensen kennen ons natuurlijk als een soort feestbeesten, wat we eigenlijk helemaal niet zijn. Nu ik moeder ben geworden, kunnen we eindelijk onze rustige kant laten zien,” vertelt Sharon. Maar ze gaan zich nu zeker niet inhouden. “We gaan ons natuurlijk nooit anders voordoen, dus we blijven wel gewoon onszelf: uitgesproken. Zo zullen we altijd blijven.” Ook haar zus is het met haar eens: “Mij interesseert het sowieso vrij weinig wat mensen vinden of denken, maar het is goed dat mensen nu een andere kant van ons zien, onze serieuze kant.”

In de realityserie krijgen we deze andere kant van de tweeling te zien en zien we de bevalling van dichtbij. Deze viel volgens Sharon niet mee. “Ik heb geluk gehad dat alles in acht uurtjes is gebeurd. Alleen als ik erop terugkijk, dan is het wel heftiger dan ik had verwacht.” Op dat moment had ze toch wel moeite met de camera’s. “Ik had eigenlijk helemaal geen moeite met de camera’s, behalve in het ziekenhuis. Dat vond ik een stuk lastiger.”

Toch zagen ze niet aankomen dat Sharon als eerste een kind zou krijgen. “We vroegen ons vroeger altijd af wie er als eerste zwanger zou worden. En omdat ik eigenlijk al in een relatie zat en ik ook al bezig was met kinderen, hadden we gedacht dat ik eerder een kind zou krijgen. Maar dat was helaas niet het geval,” legt Esmee uit. Maar ze is zeker blij met haar nichtje.

Temptation Island: de eerste kussen worden uitgedeeld en Efrain krijgt een nare verrassing