Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 6 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Beste nieuws ever: kerstfilm ‘The Holiday’ krijgt een vervolg mét de oorspronkelijke cast

Rond deze tijd van het jaar zitten we steeds vaker met een dekentje op de bank, een kopje thee erbij en kijken we een heerlijke kerstfilm. Sowieso kijken we één keer per jaar wel naar The Holiday.. maar waarschijnlijk wel meer. Voor de mensen die deze film regelmatig kijken, hebben we goed nieuws, want de kerstfilm The Holiday krijgt een vervolg! YAY!

En ze beginnen binnenkort met de opnames.

Kerstfilm ‘The Holiday’ krijgt een vervolg mét de oorspronkelijke cast

We hadden nooit gedacht dat er na 17 jaar nog een vervolg zou komen van de kerstfilm The Holiday, maar wat zijn we blij met dit geweldige nieuws. Ook is het vervolg van de film mét de oorspronkelijke cast, dus hoofdrolspelers Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law en Jack Black zullen er weer bij zijn. ‘The Sun‘ vertelt dat ze van plan zijn om in 2023 te beginnen met het filmen van het vervolg, in het Verenigd Koninkrijk én andere Europese landen.

The Holiday gaat over Amanda en Iris die besluiten om met Kerstmis van huis te wisselen, nadat ze beiden helemaal klaar zijn met hun eigen leven thuis door de break-up met hun vriendjes. Als ze dan tijdelijk in elkaars huis wonen, vinden Amanda en Iris allebei de liefde in elkaars wereld. Toch moeten ze op een gegeven moment weer terug naar huis toe.. maar hoe gaat het dan verder met de liefde? Hopelijk zien we in het vervolg hoe het nu met de stellen gaat en zijn ze hopelijk nog bij elkaar.

Kerstfilms

Helaas moeten we dus nog wel even wachten op dit vervolg, aangezien ze nog moeten beginnen met de opnames. Maar niet getreurd, want naast The Holiday, staan er nog genoeg andere kerstfilms op Netflix die je kan bingen. Zo lijkt de nieuwe kerstfilm Christmas With You enorm veel op de film Notting Hill (nog zo’n klassieker). Ook de film Falling For Christmas met Lindsay Lohan is een méga hit, dus je hebt in ieder geval nog genoeg te kijken!

OMG! Teen Wolf: The Movie komt binnenkort uit en dit is de officiële trailer