Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 16 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Beste nieuws ever: ons favoriete jeugdprogramma Totally Spies komt naar Videoland

Droomde jij er vroeger ook van om onderdeel te zijn van WHOOP? Om samen met je vriendinnen de wereld te redden? Om rond te lopen in de hipste kleding en gebruik te maken van de coolste gadgets en dan voornamelijk de compowder? Dan ben je niet de enige. De meiden uit de serie Totally Spies waren ontzettend populair en wij hebben dan ook (bijna?)! elke aflevering gezien. We hebben heel leuk nieuws; want de afleveringen zijn binnenkort te zien op Videoland!

Vroeger keek je naar Fox Kids en Nickelodeon, nu is het Videoland.

Totally Spies op Videoland

Sam, Alex en Clover waren vroeger toch wel de it-girls waar je graag naar keek op tv. Wonend in Beverly Hills (dat was al cool) en dan ook nog eens spionnen die op de vetste missies gaan. Vroeger speelde je dan ook regelmatig deze meiden na met je vriendinnen én kreeg je ook nog wel eens en speeltje in je happy meal waarmee je kon doen alsof je naar Jerry kon bellen.

Mocht je alle afleveringen nog eens willen kijken, dan heb je mazzel. Op 24 december (ja, een kerstcadeautje dus) staan alle afleveringen op Videoland! Dus als je een keer een middagje terug in de tijd wil gaan en je jeugdavonturen nog een keer wil beleven dan kan dat dus.

Yayyyyyy!

Ook liet de maker van Totally Spies een tijdje geleden weten bezig te zijn met een nieuw seizoen. Alles daarover lees je hier.

Nog meer oude series

Ook verschijnen op 24 december alle vijf seizoenen van The Wild Thornberrys bij Videoland. De serie gaat over de familie Thornberry die met hun camper de hele wereld over reist. De serie gaat vooral Eliza, zij is de jongste dochter uit het gezin. Zij heeft tijdens een verblijf in Afrika van een sjamaan de gave gekregen om met dieren te praten en dat helpt natuurlijk ontzettend tijdens de avonturen. De serie staat vooral bekend om de karakteristieke cartoons, afritsbroeken én natuurlijk vader Thornberry.

WAUW! Is dit dé dupe voor de Charlotte Tilbury Contour Wand?!