Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 15 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Wacht even, date Fabiola tijdens First Dates nou met een fan?

Fabiola Volkers, bekend van onder andere Echte Meisjes In De Jungle en Temptation Island, begint een nieuw avontuur. Fabiola is namelijk te zien in de Valentijn-special van First Dates! Hier heeft zij niet zomaar iemand tegenover zich zitten. Hij herkent haar namelijk van Only Fans.

Fabiola haar eerste Valentijnsdate

Fabiola heeft nog nooit eerder een afspraakje gehad op Valentijnsdag. Toch besluit zij dat het nu, op 22-jarige leeftijd tijd is om zich open te stellen voor de liefde. ”Ik ben erg fan van het programma en kijk het bijna iedere avond”, vertelt Fabiola in een gesprek met RTL Boulevard. ”Toen ik werd gevraagd voor First Dates, zei ik gelijk: ja, ik wil meedoen. Ik vond het achteraf ook heel leuk om mee te doen.”

De vooroordelen

Fabiola krijgt de 21-jarige Yoachim tegenover zich. Yoachim zelf is hier wat minder blij mee, omdat hij haar herkent van het platform Only Fans. Toch zegt hij: ”Ik wil niet met vooroordelen op je afgaan, dus ik ben een open persoon.” Ook Fabiola is blij om te horen dat hij haar een eerlijke kans geeft. Want toen zij hoorde dat ze herkend werd, was ze toch wel een beetje bang dat ze met een fan op date was.

Maar Fabiola krijgt nog een pittige vraag van Yoachim op zich af. ”Heb je eigenlijk veel aan jezelf laten doen? Op je borsten na?”, vraagt hij. Fabiola besluit hem gelijk te corrigeren: ”Ik heb mijn borsten niet laten doen. Ik heb alleen mijn tanden laten doen en mijn lippen een klein beetje. Voor de rest niks.”

Uiteindelijk weet Yoachim zijn vooroordelen opzij te zetten en hebben ze toch een leuke date. ”Ik had een aardige jongen tegenover me en we hadden zeker raakvlakken”, vertelt Fabiola. Op de vraag of het wat is geworden tussen de twee, antwoordt zij: ”Daarvoor moeten jullie zelf gaan kijken!”

Nog meer BN’ers

Daarnaast is Fabiola niet de enige bekende Nederlander die via een blind date de uitdaging aangaat om de liefde te vinden. Professioneel turner Jeffrey Wammes, presentatrice Krista Arriëns, zanger Hans de Booij en Sylvia van Mierlo nemen ook plaats in het First Dates-restaurant.

Geraldine Kemper zoende op haar zeventiende voor het eerst met een meisje en je raadt nóóit met wie