Emma Toussain
Emma Toussain Huidverzorging 9 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Wil jij je zonnige kleurtje nog wat langer aanhouden? Deze producten helpen je daarbij

We worden deze dagen nog getrakteerd op extra lekker zomerweer en dat is heel fijn, maar we weten ook hoe snel het over kan zijn. Helemaal in Nederland. Wil jij je zomerse kleurtje nog even aanhouden? Met deze producten is dat heel erg makkelijk.

Zó hou jij je zomerse teint langer: hello zelfbruiners en SPF

Natuurlijk kan je nu uren in de zon gaan zitten, maar dat is niet zo heel goed voor je huid. Daarom helpen we de boel graag een beetje, al is het dan ‘niet echt’. Maakt dat uit? Ook in de winter zie jij er dan uit alsof je net van het strand komt en dat willen we natuurlijk allemaal. Life is better with a tan – maar zorg er dan wel voor dat je jezelf niet schaadt. Dat zou zonde zijn, je hebt maar één huid en daar moet je je hele leven mee doen.

1. Bali Body zelfbruiner

Het is als een Instagram-filter in een flesje, aldus het merk zelf. Het Instant Tan is perfect voor als je op het laatste moment een gebronsde gloed nodig hebt.

Hier shop je Bali Body.

Bali body
De Bijenkorf

2. Tan Luxe zelfbruiner mousse

De Express Mousse van dit merk is een kristalheldere zelfbruiner mousse die een vlekkeloze zongebruinde gloed geeft in slechts dertig minuten. Perfect dus, als je haast hebt.

Hier shop je Tan Luxe.

tanluxe
De Bijenkorf

Zo kan je toch die mooie en bruine teint behouden zonder dat je nu als een gek moet gaan liggen bakken.

Hoofdhuid moet je ook beschermen

Droogshampoo is een uitvinding waar menig vrouw niet meer zonder kan. Ook wij zijn helemaal verslaafd aan dit handige product, want het scheelt ons heel wat wasbeurten. Nu verbrandt in de zomer alleen onze hoofdhuid door de sterke zon nog regelmatig, maar ook daar heeft TikTok wat op gevonden. Er gaat op dit moment namelijk een droogshampoo met SPF viraal.

Dit is de meest natuurlijke self tan die wij ooit hebben geprobeerd