Emma Toussain
Emma Toussain Food 6 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Zin in zo’n lekkere McWrap?! Je kunt er nu ook in slapen (ja echt)

De McDonald’s weet ons keer op keer te verbazen met hun ludieke acties. Laatst ontworpen ze al een speciale McDelivery rookmelder die kan signaleren wanneer jij jouw eten laat aanbranden. De McWrap komt weer terug op het menu (YAY) en terwijl we wachten kunnen we ons wel héél goed voorbereiden. Je kunt er namelijk in slapen! Ja, je hoort het goed.

Wie wil dat nou niet?

McDonald’s slaapzak

Oké, we geven het toe. We gaan toch echt vaker naar de ‘gele M’ dan we zouden willen toegeven. Hoe lekker is het om af en toe je tanden te zetten in zo’n heerlijke big mac? Of in de kipnuggets? McDonald’s wil nog wel eens kleine aanpassingen maken in het assortiment en daar worden wij altijd erg blij van. Zo is de McWrap lange tijd een echte favoriet geweest. Goed nieuws: hij komt weer terug! En dat vertelt de restaurantketen ons middels een leuke foto op Instagram. We zien namelijk iemand in een heuse McWrap-slaapzak liggen! En die kan je dus winnen: “Zo wacht jij in style op de terugkomst van onze overheerlijke McWrap en zet jij als eerste je tanden erin. 🌯😋. Het enige wat je hoeft te doen is een foto de DM’en naar het McDonalds’s-account waarop te zien is hoe jij wacht op deze lekkernij.

Maccie wereldwijd

Wil jij een keertje genieten van het wereldwijde menu? Dat kan, je moet alleen wel even een vliegreisje boeken. In andere landen hebben we soms wel hele lekkere dingen op het menu staan bij de McDonald’s. Toch jammer dat je deze snacks dan niet in Nederland kunt krijgen, toch? Nu is er één filiaal waar ze items uit meerdere landen verkopen. Helaas is ‘t niet echt in de buurt, het Global restaurant staat namelijk in Chicago.

YES! De McWrap staat weer op het menu bij de McDonald’s