Demi Rutten
Demi Rutten Life 25 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Bingen maar! Alle seizoenen van Are You The One? staan nu op Videoland

Zit je door The Bachelor en Too Hot To Handle helemaal in de datingshow-vibes? Dan hebben we nog meer goed nieuws voor je, want alle seizoenen van Are You The One? staan nu op Videoland.

Wij weten wel wat jij gaat doen dit weekend. 😉

Are You The One? op Videoland

Aan datingshows hebben we geen tekort op het moment. Een nieuw seizoen van The Bachelor is deze week begonnen en ook Too Hot To Handle seizoen 2 staat nu op Netflix. Is dit niet genoeg voor jou? Dan hebben we nog meer goed nieuws.

Sinds deze week staan namelijk alle seizoenen van Are You The One? op Videoland! Eerder schreven we al over dat de eerste 2 seizoenen op Netflix zijn geplaatst, maar nu overtreft Videoland dit door alle seizoenen in één keer online te plaatsen.

In AYTO gaan 20 singles opzoek naar hun perfecte match, die door de wetenschap is samengesteld. Vinden ze allemaal hul perfecte match, voor het einde van de opnames? Dan winnen ze een grote geldprijs (en de ware liefde natuurlijk).

Nederlandse versie

Dat Videoland de rechten van alle seizoenen heeft verkregen, is natuurlijk geen verrassing. Eerder maakte de streamingdienst namelijk bekend dat ze, in samenwerking met MTV, een Nederlandse versie gaan maken van Are You The One? En ja, je kunt je nog steeds opgeven!

Denk jij dat je de perfecte kandidaat bent voor dit programma? Geef je dan hier op voor de Nederlandse versie.

Meer Juice