Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 20 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Channah Koerten ondergaat haartransplantatie en deelt haar proces

Je kan Channah Koerten kennen van haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch. Tegenwoordig is Channah niet meer zoveel op tv te zien, maar vorig jaar kwam de realityserie ‘De Koertjes Naar Curaçao’ uit. In deze serie worden Channah en Quentin gevolgd terwijl zij naar Curaçao gaan om daar een nieuw leven op te bouwen. Tegenwoordig houdt Channah zich vooral bezig met social media en ook is ze veel aan het vloggen. In haar nieuwste vlog deelt zij heel openlijk hoe zij een haartransplantatie ondergaat.

Ze deelt het hele proces met haar kijkers!

Channah Koerten deelt het proces van de haartransplantatie

In de allernieuwste vlog op YouTube laat Channah zien dat zij een haartransplantatie ondergaat en ze neemt ons helemaal mee. In de video zien we dat haar haargrens is getekend en dat er haar van de zij- en achterkant wordt weggeschoren. Ook aan de voorkant wordt er een klein stukje verwijderd, zodat ze hier ook een mooie haarlijn krijgt. Op deze kale plekken gaan ze nieuwe haarzakjes plaatsen, zodat ze uiteindelijk kan genieten van een mooie, volle bos haar. De behandeling leek heel goed te gaan, totdat zoontje Tiger aan haar hoofd ging hangen: “Jongens, het is zelfs helemaal aan het bloeden, maar Tiger hing net even aan mijn hoofd, oh my god,” vertelt ze in de vlog. Auw, het ziet er heel pijnlijk uit!

Ex on the Beach

In 2018 deed Channah Koerten mee aan Ex on the Beach: Double Dutch. Hier vond zij de liefde bij Quentin. Daarna hebben de twee nog meegedaan als koppel aan Temptation Island VIPS. Hier moesten ze het programma vroegtijdig verlaten omdat Channah zwanger bleek te zijn. Samen hebben ze nu twee kindjes, zoontje Tiger en dochter Rumi. Jammer genoeg heeft de relatie geen stand gehouden, maar ze hebben wel twee mooie kindjes aan elkaar overgehouden.

Het dateleven van Channah

Nadat de relatie over was tussen Channah en Quentin leek Channah het heel leuk te hebben met iemand. Ze had namelijk een goede klik met Orlando Smeekes en even later kregen de twee een relatie. Heel lang heeft deze relatie niet geduurd, want begin juli maakte ze al bekend dat ze uit elkaar zijn. Op dit moment lijkt er geen man te zijn het leven van Channah.

Channah en Quentin van Temptation Island krijgen een eigen realityserie