Britta van Aggele
Britta van Aggele Lifestyle 4 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze spray van de kruidvat zorgt ervoor dat jouw UGGs waterdicht blijven

Heb jij dit jaar al nieuwe UGGs gescoord? Deze comfortabele schoenen zijn niet meer weg te slaan uit het modebeeld van dit najaar. Helemaal leuk natuurlijk, maar hoe hou je ze mooi met al die regen?

Wij vertellen je precies met welke spray van de Kruidvat (voor minder dan drie euro) jij moet hebben om je UGGs goed waterdicht te maken.

UGGs waterdicht maken

Overal waar we kijken zien we UGGs voorbijkomen. Zowel op straat als op social media loopt iedereen rond in deze zachte en comfortabele schoenen. En hoewel ze er helemaal geweldig uitzien (bij elke outfit), zijn ze niet heel handig tijdens de regenachtige dagen. En de laatste tijd zijn wij er opnieuw achtergekomen dat bijna elke dag in het herfstige Nederland een regenachtige dag is.

Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een oplossing voor ons probleem. Gelukkig hoefden we niet ver te zoeken, want nog geen vijf minuten na het openen van TikTok kwamen wij al een geweldig handige hack tegen. Hierin laat een TikTok-gebruiken zien dat je met de Waterdichtspray van de Kruidvat (voor maar €2,99) ervoor kunt zorgen dat je UGGs volledig waterdicht blijven. Hoe?

@mays.kolf

Antwoorden op @Lex1417 kruidvat waterproef spray (ft. special appearance) #uggs

♬ origineel geluid – Maysa

Hacks

Naast het waterdicht maken van je UGGs zijn er nog een paar andere handige hacks die van pas kunnen komen. Zo laat deze TikTok-hack zien hoe jij je oude paar UGGs omtovert tot een paar nieuwe Mini UGGs en kan je bij deze bekende winkel dé perfecte UGG dupes vinden. Welke hack ga jij als eerste uitproberen?