Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 6 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze tanning mousse van nog geen 5 euro (!) wordt de beste zelfbruiner ooit genoemd

Nu het weer in Nederland veel ruimte vrij laat voor verbetering zijn wij op zoek gegaan naar een alternatieve manier om aan een goudbruine tan te komen. Tot onze verbazing kwamen wij een gloednieuwe zelfbruiner tegen die precies dat doet.

En het mooiste? Deze zelfbruiner kost maar €4,29!

Zelfbruiner van maar €4,29

Deze nieuwe zelfbruiner die je al scoort voor maar €4,29 gaat compleet viraal. Niet zonder goede reden, want de meeste tanning-producten kosten minimaal 4 keer zoveel. Nu vraag je je vast af waar je deze geweldige zelfbruiner kunt scoren en het antwoord zal je misschien verbazen. Deze goedkope tanning mousse ligt namelijk in de schappen van de Lidl.

Op TikTok is het product in korte tijd erg populaire geworden. Veel gebruikers laten op dit platform namelijk weten dat de zelfbruiner niet alleen goedkoop, maar ook nog eens super goed is. Voor die prijs is het product dus zeker de moeite waard om uit te proberen. Zo kom je ook zonder de zon deze zomer nog aan een mooi bruin kleurtje.

@joyindybosz

LIDL SELF-TAN Testen! #selftan #zelfbruiner #dupe #tip #musthave #beautytok #beautyhack #zelfbruinertip #selftanhack #lidl

♬ original sound – Joy Bosz

Deze lipliner van Palladio geeft je die perfecte lipfiller-look

Reacties

Als iemand aan Joy vraagt of de zelfbruiner bij haar in de smaak valt schrijft ze het volgende: “Ja!! Ik heb hem er nu twee dagen op zitten en ben er onwijs blij mee.” Bij andere gebruikers lijkt het product ook in de smaak te vallen. Zo schrijven gebruikers: ‘Mijn favoriete zelfbruiner”, “Het is de beste tan ooit en ik heb er zoveel geprobeerd” en “Lidl, Beste tan ooit.”

Multifunctioneel

Wist je dat je dit product ook voor hele andere dingen kunt gebruiken? Zo zweren sommige mensen erbij om zelfbruiner te gebruiken als wenkbrauwverf en veel mensen gebruiken het ook als contour. Daarnaast zijn er ook wat dingen waarmee je rekening moet houden. Zo moet je bijvoorbeeld je voeten en je handen op een speciale manier insmeren met zelfbruiner, zodat ze niet te bruin uitvallen. Goed om te onthouden!

Deze droogshampoo met SPF zorgt ervoor dat jouw hoofdhuid deze zomer niet verbrandt