Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 12 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

EOTB-Dusty schijnt gedate te hebben met twee verleidsters uit Temptation Island, we praten je bij

We kennen Dusty Taconis kennen van Ex on the Beach: Double Dutch, maar hij is nu alweer te linken aan een ander realityprogramma. Dusty is te gast in de Aftertalk van RUAMG over de eerste drie afleveringen van Temptation Island: Love or Leave en hier deelt hij niet één maar twee juicy feitjes. Dusty heeft namelijk gedatet met twee van de vrouwelijke singles uit Temptation Island: Love or Leave!

De singles uit Temptation Island

Wij staan er niet erg gek van te kijken dat er oude bekenden van Dusty meedoen aan Temptation Island: Love or Leave. Eén van zijn opvallende uitspraken tijdens Ex on the Beach zit dan ook nog in ons geheugen gegrift. Zo hebben we hem tijdens zijn deelname horen zeggen dat hij de honderd vrouwen wel wilde aantikken tijdens het programma. Dat Dusty dus veel vrouwen kent is wel duidelijk, het verbaast ons dan ook niks dat hij een verleden heeft met twee van de singles uit Temptation Island. Tijdens de Aftertalk van RUMAG vertelt hij meer details aan oud Bachelor-deelneemster Yaël.

Oude bekende

Yaël begint al gauw met speculeren over wie deze twee singles zouden kunnen zijn. Al snel geeft Dusty toe dat hij een verleden heeft gehad met Olivia en Marisol. Zo vertelt hij: “Olivia leerde ik kennen, het was heel gezellig en we zijn naar elkaar toegegroeid. Maar het vertrouwen is vanaf moment één eigenlijk al slecht geweest.” Hij deelt dat het daarna officieel is uitgegaan en dat hij toen Marisol leerde kennen.

Dusty’s liefdesleven

Waar wij dan vooral benieuwd naar zijn is hoe het nu zit tussen Dusty en de twee singles uit Temptation Island: Love or Leave. Gelukkig wisten Yaël en Sanne ook dit te achterhalen. “Voor Olivia heb ik echt gevoel, met Marisol heb ik gewoon een hele speciale klik.” Toch lijkt de love story tussen Dusty en Olivia verleden tijd te zijn, want waarom zou zij anders meedoen aan Temptation Island?! Dusty vertelt ook dat Olivia hem overal op heeft geblokt. “Het werkt gewoon echt niet. We zijn een jaar samen geweest en we hebben driekwart jaar alleen maar gezeik gehad.”

Friends with benefits

Hoewel het uit Dusty’s verhaal lijkt alsof hij geen gevoelens voor Marisol heeft, is zij toch meegekomen naar de studio van RUMAG. Volgens Dusty is Marisol vooral een ‘mattie’. Yaël en Sanne geloven hier natuurlijk niks van en vragen nog even door of de twee misschien friends with benefits zijn. Hoewel Dusty niet wil toegeven, moet hij toch wel een beetje lachen. Dat is dus wel duidelijk!

Maak kennis met de verleidsters van Temptation Island: Love or Leave