Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 15 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Eloise van Oranje gelukkig in de liefde, maar ze houdt haar lover wel graag privé

Eloise van Oranje is de enige Nederlandse royal met een openbaar social medi-account. De gravinfluencer is dan ook niet uit de media te slaan. Afgelopen week werd zij voor het eerst met haar vriendje bij haar oma (prinses Beatrix) gespot, maar het lijkt erop dat zij foto’s samen met haar boyfriend liever wil voorkomen.

Eloise van Oranje

Eloise werd vorige week 21 jaar en is het oudste kleinkind van Beatrix. Zij valt net buiten de mediacode en ze is dan ook niet bang om veel te delen op social media. Via Instagram en TikTok heeft de gravin en grote following opgebouwd, waardoor ze ook wel gravinfluencer wordt genoemd. Daarnaast is ze ambassadeur van L’Oréal Paris en is ze momenteel te zien in Het Perfecte Plaatje. Ook lijkt Eloise helemaal happy in love te zijn. Hoewel zij zelf maar al te graag foto’s met haar volgers deelt, lijkt ze foto’s met haar vriendje liever te vermijden.

Vriendje

Eloise liet vorig jaar aan LINDA. Meiden weten dat ze helemaal gelukkig in de liefde is. Toch wilde ze opvallend weinig kwijt over haar kersverse relatie, wel liet ze weten dat ze hem op de hotelschool had ontmoet. Inmiddels weten we ook dat hij Archie heet en zijn er enkele foto’s van hem opgedoken in de media. Nu, ongeveer een jaartje later lijkt het toch echt serieus te zijn. De gravin nam haar vriendje afgelopen zondag namelijk mee op De Groene Draeck. Hier stelde zij haar lover voor aan haar oma. Volgens roddelblad de Story is dit een teken dat hun relatie echt serieus is: alleen vaste partners zouden mee mogen op zo’n vaartochtje.

Buiten de media

Opvallend aan het vaartochtje was dat Eloise met haar moeder Laurentien arriveerde in de jachthaven. Haar lover Archie kwam met haar vader Constantijn aan. We vermoeden dan ook dat dit is om foto’s van de lovebirds te vermijden. Aan boord zouden zij een stuk meer privacy hebben, toch is het fotografen gelukt om de twee vast te leggen. Het management van Eloise laat woensdag aan Shownieuws weten dat de jongen die met Eloise is gespot inderdaad haar vriendje is. ”Ze zijn heel gelukkig samen en hij kiest ervoor verder uit de media te blijven”, aldus haar manager.

Vet: prinses Ariane gaat na de zomer naar school in Italië