Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 30 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Déze leuke films en series komen op Netflix in 2023

Het einde van het jaar is bijna in zicht en wat heeft Netflix ons veel leuke films en series gebracht dit jaar. Het vierde seizoen van Stranger Things verscheen op de streamingsdienst, de serie Dahmer was gruwelijk, maar deed het ontzettend goed. Daarnaast was The Watcher een hit en ook de serie Wednesday werd enorm goed bekeken. We hebben hier elke keer weer enorm van genoten, maar gelukkig komen er ook in 2023 genoeg leuke films en series op Netflix.

Nieuw jaar = nieuwe films en series die we kunnen bingen.

Déze leuke films en series komen op Netflix in 2023

Er komen een heleboel toppers op Netflix in het aankomende jaar. Er zijn ook genoeg series die terugkomen met een nieuw seizoen, maar die nog geen releasedatum hebben. Dit zijn bijvoorbeeld de series Outerbanks (YAY!), Bridgerton, Sex Education en Never Have I Ever. Toch zijn er ook genoeg films en series die al wél een releasedatum hebben en die je sowieso wilt zien. Check ze hieronder.

Kaleidoscope – 1 januari

Deze serie verschijnt al op 1 januari op Netflix, dus mocht je dan niks te doen hebben of als je lekker aan het uitbrakken bent, is deze serie echt een aanrader. Deze serie gaat over een stel dieven die een grote overval willen plegen. Toch loopt niet alles zoals gepland door verraad, hebzucht en andere gevaren. Klinkt goed, toch?!

Ginny & Georgia seizoen 2 – 5 januari

Niet veel later verschijnt het tweede seizoen van Ginny & Georgia op Netflix. Dit is hét moment waarop we allemaal (twee jaar lang!) hebben gewacht. In het nieuwe seizoen zal de moeder-dochter band van Ginny & Georgia weer enorm op de proef worden gesteld, doordat Georgia de stiefvader van Ginny heeft vermoord..

Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij – 13 januari

Afgelopen maand kwam het leuke nieuws naar buiten dat dit zangduo een eigen documentaire krijgt en aankomende maand is het al zover! Op 13 januari kunnen wij deze documentaire kijken op Netflix. We zullen te zien krijgen hoe hun leven eruit ziet, van privé zaken tot aan het concert in de Ziggo Dome.

You seizoen 4 – 9 februari

Op 9 februari kunnen we het eerste deel van het nieuwe seizoen van You verwachten. Een maandje later, op 9 maart, komt het tweede deel op Netflix. Joe Goldberg komt in dit nieuwe seizoen weer in actie om zijn ‘nieuwe liefde’ Marianne te vinden, die eerder van hem wegvluchtte. Als dat maar goed gaat..

Nóg meer leuks op Netflix

We kunnen natuurlijk niet wachten totdat we deze parels kunnen bekijken. Maar hier blijft het niet bij, want er komen nog véél meer films en series op Netflix. Bekijk het lijstje hieronder.

OMG! Dít is de teaser van After Everything en wij zijn fan